Szaturnusz-Plútó direktbe fordulása előadás Soter Klub Budapest
2019. szeptember 18. írta: Csillagtenger

Szaturnusz-Plútó direktbe fordulása előadás Soter Klub Budapest

Azzal, hogy újra földi pályára áll a két karmabolygónk, élesben elindul és gyakorlatba ültetődik belső teremtő erőnk. De mit kell tenni ezért?

Elérkeztünk az év talán legmágikusabb pillanatához. Szaturnusz direktbe fordult a Déli Korona csillagkép alfa csillagánál. A Déli Korona a magyarság számára a legnagyobb mágia birodalma. Visszajött ide, mert azt tanítja ezzel, hogy ez a cél. Ezt kell tudni megragadni és elindulni felé, illetve úgy mondva helyesen, hogy feléleszteni és elindítani önmagadban. Mert mostantól csakis ez az irány. A belső erőből való táplálkozás, vége a külvilág irányításának, vagy elsodródsz.

Közben Jupiter halad az Oltár csillagkép felé, ami az áldozat, az ego áldozatának csillagképe, az egyik legerősebb és legmélyebb mágia birodalma. Ide lép most be, ebben az erőtérben töltekezik, hogy majd decemberben a Nyilasba lépvén elindítsa számunkra.

Plútó is lassul, hamarosan ő is visszafordul, valóban beindulnak a folyamatok. És ő is a mágiát képviseli, hiszen ő olyan utakat jár be, ami nem a hétköznapok ereje, energiája, és ezt, a születésedkor hozott erőt indítja most el véglegesen, radikálisan, vissza nem fordítható módon életedben. De hogy mi ez a nem hétköznapi erő? Attól függ mikor születtél, vagyis milyen erőtérben járt akkor a Plútó. Ami nem az ekliptika ereje, vagyis nem hétköznapi erő. Ez annál sokkal misztikusabb, ’földöntúli’ erő, aminek ha tudatában vagy, varázsolni tudsz.

Közben kvintil, varázsfényszögek sora rajzolódik ki az égen. A kvintil az az erő, amiben az élet esszenciája jelenik meg. Általa úgy teremtesz, hogy abban a fény van. Nem tud más lenni, mert a kvintesszencia, az élet energia, a szer-elem energiája van benne. Erejével olyan életet tudsz létrehozni, ami maga a fény.

Nagyon nagy erők vannak mozgásban. Abszolút új élet, új irány indul el számunkra. És ennek most jött el az ideje.

Ahhoz viszont hogy ide eljuss, szükséges az áldozat, hogy teszel magadért. Konkrét lépéseket, mert másképp nem megy. Ha akarod a változást, akarod a jobb életet, neked kell tenned érte. Csakis te tudod megteremteni, senki más, de te is vagy az, aki elhalaszthatja a lehetőséget, amivel megmaradsz a sordásban és a külvilág irányít továbbra. Tetszik amit a külvilágban látsz? Azt akarod élni? Vagy egy olyan életet, ahol mindaz okafogyott? Ez a te döntésed.

Ha szeretnéd tudatosítani a benned buzgó és feltörni akaró varázserőket, hogy azokat a hétköznapokban is alkalmazni tudd, gyere el erre az előadásra ahol a fentiek részletes ismertetése mellett konkrétumokat is kapsz arra, hogy mit és hogyan kell tenned, illetve megismerheted mik is azok a varázserők amit Plútó hoz neked.

Az előadásra érdemes jegyzetfüzettel és tollal készülni.

Belépődíj: 2.500 Ft/fő mely a helyszínen fizetendő megérkezéskor.

Regisztráció szükséges a férőhelyek biztosítása érdekében az alábbi email címen: toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com. A regisztrációkor kérlek a teljes nevedet add meg.

Időpont: 2019. október 3. csütörtök 18:00-20:00

Helyszín: Soter Club, VI. kerület Budapest, Dessewffy u. 53.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2215119460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu