A tökéletesség, teljesség felé – 2019. szeptember 2-15.
2019. szeptember 03. írta: Csillagtenger

A tökéletesség, teljesség felé – 2019. szeptember 2-15.

Szeptember első két hete csodálatos energiákat tartogat, tulajdonképpen a kimondhatatlan ereje érződik és hatja át mindennapjainkat, ami jövő hétvégén (szeptember 14-én) csúcsosodik ki a Teliholdban, amikor a Hold és Neptunusz áll együttesen szemben a Nappal (nem véletlen hogy akkor lesz a Neptunuszos előadás első állomása, hatalmas erők vannak mozgásban). A bennünk élő Egység energiája, a belső harmóniát képviselő Neptunusz aktiválódik egy oppozíciós fényszöggel a négy, mindennapi életünket szimbolizáló bolygó által. Vagyis a következő napokban azt tudjuk megélni hogy milyen is az valódi harmóniában lenni. Mivel az oppozíció olyan energia amikor a hatások ki akarják egészíteni egymást, ezt akkor tudod megélni, ha tudatosan odafigyelsz a szorgos hétköznapok áramlásában arra, hogy megtartsd a belső békét. Akinek ez sikerül, nagy lépést tud tenni afelé, hogy megtanulja milyen is az áramlásban lenni, mintha folyamatosan meditálnál. Ez akkor fog tudni megvalósulni, ha minden tettedre, gondolatodra, a rutin dolgokra odafigyelsz, rögtön észreveszed a visszajelzéseket, azokra úgy reagálsz, hogy elkezded belülre irányítani a figyelmedet és azonnal keresed a válaszokat hogy miért történt ami történt, nem a külvilág felé mutogatsz. Az is segít, ha elmélyülsz, vagyis teljesen átadod magad annak amit csinálsz, legyen az, hogy ülsz a reggeli dugóban, vagy elmész futni, főzöl, a gyereknek segíted megírni a leckét, stb. Minél jobban eggyé tudsz válni azzal amit csinálsz, annál könnyebben találod meg a harmóniát, és nyílik meg egy kapu a láthatatlan világ felé.

Holnap, szeptember 4-én a Vénusz lesz az első bolygó aki szembekerül a Neptunusszal. A földi és mennyei szerelem bolygója kerül kapcsolatba. Vagyis holnap az abszolút szerelem napja van. Ha holnap odafigyelsz arra, hogy áramoltasd a szeretetet, megtapasztalhatod, hogy a világ valóban gyönyörű. Megtalálod a rohanó világban, a feszültségben, stresszben is a szépséget, hiszen más szemüvegen át látod, éled meg. Ha a szerelem állapotában vagy, minden megszépül. Gondolj arra mikor szerelmes voltál anno. Ezt tudod holnap áramoltatni és belevinni minden tettedbe, alkotásodba, kapcsolatodba, ha felidézed az akkori érzésedet és elkezded áramoltatni. Csodálatos lehetőség. Ha nem sikerül, az sem baj. Arra figyelj milyen reakciók bántottak, voltak kellemetlenek, fájóak. Azokban van a kulcs a harmónia felé való elindulásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9115038022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu