Megújulás napja – 2019. augusztus 30.
2019. augusztus 30. írta: Csillagtenger

Megújulás napja – 2019. augusztus 30.

Ma egzakt a Nap-Uránusz trigon és áll fel az Újhold is, vagyis a Hold is kapcsolatba kerül az Uránusszal. Ez aztán a megújulás napja. Az Uránusz ugyanis a földi világból kiemelő erő, a Nap pedig magát a földi világunkat szimbolizálja, ő vagy te magad. Mikor a Nap az Uránusszal találkozik mindig benne van az az energia, hogy csinálj valamit másképp, lépj ki a megszokásokból, mert az emel. Az Újhold szintén új kezdet, új elindulás, ilyenkor mindig új születik. Vagyis a mai nap abszolút az újdonságoké, a váratlan, hírtelen ötleteké. Érdemes olyan dolgokkal foglalkozni amit máskor nem szoktál, vigyél valami őrültséget a napodba. Az Oroszlán és Kos csillagait kötik össze, mindkettő tüzes energia, vagyis valóban nagy erők vannak ma mozgásban. Ezek hatalmas szellemi erők, és az Uránuszban is ott van a szellemiség. Tehát jó lehet ez a nap arra is, hogy elkezdj valami újat tanulni, olvasni, de mindenképpen legyen benne ami kiemel, tehát ne profán dolgokkal foglalkozz, hanem amivel máskor nem szoktál, amiben érzed hogy ott a kiemelő erő, az új, amit már el akartál kezdeni korábban de nem jött össze. Nagyon jó ez a nap a sugallatokra is, folyamatosan érkeznek az üzenetek a felső világból, figyeld, kövesd őket. Ezeket akkor hallhatod meg ha törekszel arra, hogy ne a rutin feladataidat végezd. Talán azt is merem mondani, hogy állj fel többet az asztalodtól, engedd hogy gondolataid szabadabban cikázzanak, ne engedd hogy lehúzzanak a megszokások, a hétköznapi kötelező dolgok.

 

Mivel a szűz-bika jelét kötik össze a zodiákus körén, ezek föld elemek, az anyag világát szimbolizálják, amiben szintén benne van, hogy akkor lépsz szintet, akkor tud változni életed, ha tudsz változtatni. Vagyis a hétköznapi világ szintjén is az az üzenet hogy légy ma más, légy kicsit őrült, vigyél valami újdonságot, őrültséget a napodba, találkozz barátokkal, légy szabad, engedd meg magadnak hogy te irányítod a napodat és nem a feladatok, a kötelező dolgok vezérelnek.

Minél jobban tudsz ma szárnyalni, annál könnyebben fogsz előre haladni és szabadul fel életed. Tudod, mindig a kicsiben van a nagy, a mai nap tehát remek lehetőség arra, hogy megtanulj szabad lenni. Csak merni kell, de az Uránuszban ez a fajta bohóság, szabadság, kockáztatás is benne van. És kit szabadít fel? Hát téged, hiszen a Nap-Hold együttállással kapcsolódik. Szóval hajrá, legyen egy jó kis szabad, őrült napotok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2315031722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu