Az elengedés általi szeretet ereje - 2019. augusztus 20-23.
2019. augusztus 19. írta: Csillagtenger

Az elengedés általi szeretet ereje - 2019. augusztus 20-23.

Merkúr közeledik a Rák csillagkép elengedő ágához, míg a Vénusz-Nap még mindig tartó, bár már távolodó együttállása az Oroszlán csillagkép szívéhez, a Regulushoz közeledik. Ezek a hatások határozzák meg most egyidőben hetünket. Vagyis egyszerre történik, hogy az elengedő gondolatok, és az önszeretet, a valódi, igazi szeretet egyszerre érvényesül.

 

Remek lehetőség tehát arra, hogy végre megtanuljuk szeretni önmagunkat azáltal, hogy elengedünk minden olyan gondolatot, mondatot, amivel önmagunkat szoktuk ostorozni. Ugyanis a legfontosabb szeretet önmagunk szeretete, hiszen ha magadat nem tudod szeretni, hogyan szeretnéd elérni, hogy mások szerelemmel legyenek irántad. És miért nem tudod szeretni önmagad? Mert állandóan ott vannak azok a gonosz kis gondolatmorzsák, hogy nem vagyok képes, nem vagyok elég jó, nem tudom, nem emlékszem, stb. Minden ilyen gondolat rombol, és meggátol abban, hogy megéld a legcsodálatosabbat, ami megadatik. Hiszen a szeretet ereje hozta létre és táplálja a világot, a létezést és téged is. Ez az az erő, ami elpusztíthatatlan. Ha ennek birtokában vagy, te is végtelen vagy, akinek senki és semmi nem tud ártani. Add meg magadnak, hogy elengedsz mindent, amivel saját magadnak árthatsz. Most van itt rá a legcsodálatosabb lehetőség.

 

Ragadd meg, emeld gondolataidat, és szeretettel viszonyulj magadhoz. Meglátod, hogy milyen nagyot fog változni körülötted a világ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4815015720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu