Határaink kitágítása – 2019. július 9.
2019. július 08. írta: Csillagtenger

Határaink kitágítása – 2019. július 9.

Nagyon erős nap elé nézünk holnap július 9-én. Először is ekkor lesz egzakt a Mars-Merkúr együttállás, vagyis felgyorsul, intenzívebb lesz a gondolkodásunk, könnyebben meg tudunk beszélni dolgokat, megérteni helyzeteket. Tökéletes nap szellemi kihívások számára. Mivel a Merkúr retrográd, érdemes önmagunkkal is szembenézni, végiggondolni, megbeszélni, rákérdezni múltbeli összefüggésekre, esetleg kimondani olyan dolgokat amiket halogatsz egy ideje. A Mars ad ehhez erőt, könnyebben meg is tudunk oldani eddig nehéznek tűnő helyzeteket.

Az oroszlán jelében állnak, ezáltal még erősebbé válnak szavaink, könnyebben is tudunk döntéseket hozni, megérthetünk múltbeli összefüggéseket. Viszont megtörténhet, hogy kicsit túlságosan uralni is akarjuk a beszélgetéseket, ha nem működteted jól az erőidet, előfordulhat, hogy leuralod a többieket, mert nem tudod elképzelni, hogy ne neked legyen igazad. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, vedd észre magad, lépj egyet hátra, és vizsgáld meg, mi az a helyzet, mondat, emlék, ami esetleg a felszínre került, de még megoldatlan korábbról, ami miatt ez a helyzet megtörténhetett, mert ez segíthet előre lépni, megoldást találni. Fontos is erre figyelni, mert a Rák csillagkép megnyíló ágánál állnak a bolygók, vagyis minden, amit kimondasz ezen a napon, vagy akár gondolsz, azokat a Mars továbbviszi a Jászolba, megteremti, és ezzel haladsz tovább. Ami segít, ha olyan dolgokkal foglalkozol, ami kiemel, például tökéletes nap a felső szellemi vezetéseddel való kapcsolódás.

Főleg, mert közben feláll a Nap-Szaturnusz oppozíció, úgy, hogy a Nap Pollux csillagainál jár az Ikrek csillagaiban. Ez a nap tehát csodálatos lehetőségeket rejteget, folytatása a napforduló előtti beavató időszak energiáinak, tulajdonképpen megszentesíti azt, ráadásul ez életünk teljességére ható erő (Nap a rendszer közepe, a Szaturnusz a fizikai világunk széle). Újra éled tehát az Ikrek-Nyilas tengely, mondhatni, hogy ez a nap is a Nemzetünk, a magyarság napja, egyrészt mert most már a Nap került a kapcsolatba, valamint a Hold, aki a népet is szimbolizálja egy egzakt kvadrát fényszöggel is besegít ebbe az állásba. És ez azért érdekes és izgalmas, mert a Hold közben a Szűz jövő lábánál jár, azon a ponton, ami a következő időszak egyik meghatározó helye lesz az égen. Tehát tényleg új jövő indul, aminek egyik kulcsfontosságú napja július 9-e. Ezt persze majd tetőzi a Nap-Plútó szembenállás 14-én vasárnap. Tehát újra kinyílt a kapu, ami lehetőséget ad számunkra arra, hogy megteremtsünk magunknak egy olyen életet, ami egy jobb világ felé indít el minket, de most nagyon kell figyelni minek nyílsz meg, mert mind a Merkúr és Mars is a Rák csillagkép megníyíló ágánál áll. Amire nyitsz, az teremtődik. Vagyis nagyon figyeljetek a gondolataitokra, szavaitokra a következő napokban.

Tényleg életed teljességéről szól, mert a Nap a központi csillag, Szaturnusz a fizikai síkunk határa, tehát a holnapi hatás mondhatjuk, hogy a mindennapokra hat, a vasárnapi hatás a Plútó miatt viszont már életünk teljességét is érinti. Vagyis eljött a pillanata annak, hogy valóban megfordítsuk sorsunkat. Gyökeresen. Amit Szaturnusz gyakorlatba is ültet. Most még, a hátráló mozgásuk miatt, mindez nem tudatos, ennek ideje majd október után jön el, de történik. Ezért kell nagyon odafigyelni egész héten, mit csinálunk, merre indulunk, megértjük-e múltunkat, eredetünket, mert ez is kell ahhoz, hogy a fényt be tudjuk ültetni mindennapjainkba.

Főleg, hogy jön még egy hatás, a Mars-Uránusz erősödő együttállása, ami majd július 11-én áll fel, és ez is abszolút a jövőről szól. (Erről hamarosan.) Vagyis a múlt, jelen és jövő egyszerre történik most ezen a héten.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6014932032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu