Újhold új idők – 2019. július 2.
2019. július 02. írta: Csillagtenger

Újhold új idők – 2019. július 2.

A mai (július 2) Újhold elindít egy új korszakot életünkben. A júniusi beavató, kiemelő, szintetlépő időszak után elcsendesedünk kicsit, elkezdünk befelé fordulni, kezdődik a belső munka, amit az esti órákban felálló Nap-Hold együttállás nyit meg az Ikrek csillagképében. Az Ikrek az a birodalom, ahol az isteni világban megszületett vándor elindul útján, hogy megismerkedjen valódi önmagával, megtapasztalja a poláris világ szépségeit, kihívásait, megtanulja működtetni a fizikai síkon kivételes erejét, tehetségét. Megint csodálatosan rajzolódik ki az égen, hiszen a Nap épp lelép a Tejútról, vagyis vele van még az istenek mosolya, de ez már a távolodó mosoly, benne az üzenettel, hogy menj, tapasztalj, tanuld meg mi a valódi, mi az örök az életedben, és valósítsd meg magad. Az Újhold ugyanis az Ikrek lábai között áll fel, még a Castor oldalon, de már benne van Pollux energiája is, vagyis valóban érződik, hogy ugyan beléptünk a halandóság világába, de velünk van halhatatlan erőnk és ezzel indulunk útra.

Az érzelmeink még tetőfokon, Vénusz ugyanis közeledik, majd holnap (július 3-án) éri el a nyári napfordulat pontját. Ő még emelkedőben, még ereje teljében, jelenleg Nimród csillagaiban jár, Nimród íjat elengedő kezénél, ami elengedi a nyílvesszőt, hogy felfényesítse a Bikát, a bennünk lévő teremtő erőket. Vagyis Vénusz ahhoz ad támogatást, hogy az út, amin elindulsz, valóban szeretettel, fénnyel, örömmel legyen telített. Ezért ma és holnap kiemelten érdemes odafigyelni arra, hogy minden amit teszel szeretettel tedd, rakd bele lelked, töltsd fel érzelmekkel, mert így töltődsz, és könnyebb lesz szembenézni majd belső világoddal.

Elindulunk hát az úton, de hogy ez mennyire lesz zökkenőmentes, a következő napok nagyban befolyásolják, hiszen közben Merkúr már a Rák megnyíló ágánál jár, ahová közeledik a Mars is és majd július 9-én állnak itt együtt. Mindebbe a Hold viszi bele őket, összeköti őket azáltal, hogy július 4-én mindkettőjükkel együtt áll. Vagyis július 4-9-e között nagyon oda kell figyelni a gondolatiságra, mert az ebben az időszakban benned megszülető gondolatok, kimondott dolgok azok, amikkel útra kelsz. Mivel a Merkúr már nagyon lassú, hiszen készül arra, hogy július 8-án visszaforduljon, érezheted azt is, hogy jelenleg valahogy nagyon lassan megy a kommunikáció, nehezebben mondasz ki dolgokat, nem pörög a szellemiség. Ez segít a befelé fordulásban, önmagad valódi értékeinek felfedezésében, de figyelni kell arra is, hogy valóban milyen erővel töltöd a benned futó monológokat, illetve mondasz ki szavakat, mert hajlamosabbak is lehetünk a lehúzó gondolatainknak teret engedni, és valóban nem mindegy mivel indulsz el befelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7914922098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu