Teremtő hétvége, Vénusz a Plejádokban – 2019. június 8-9.
2019. június 07. írta: Csillagtenger

Teremtő hétvége, Vénusz a Plejádokban – 2019. június 8-9.

A mostani hétvége egy abszolút teremtő időszak, hiszen Vénusz hercegnő is megérkezett a Plejádok csillagaiba. A termékenység bolygója az isteni teremtés birodalmában jár, ahol a láthatatlan dolgok, a teremtő energiák teremtődnek. Tulajdonképpen mondható, hogy a bennünk élő teremtőerő termékenyül meg.

Vénusz az a minőség, akivel varázsolni tudsz az anyagi világban, és most azáltal, hogy ehhez hozzákapja a Plejádok termékenységét, azt jelenti, hogy ezen a hétvégén bármit megteremthesz a fizikai világban. Vénusz a befogadó termékenység, ezért figyeld a sugallataidat, az ötleteidet, az ihleteket, nagyon intenzívek lesznek a hétvégén, és ezeket megragadva alkoss, teremts, formáld az anyagot, tegyél szebbé, jobbá dolgokat. De ez a szerelem, gyerekáldás, anyagiak megteremtésének hétvégéje is. Aki például gyermekáldást szeretne, tökéletes hozzá ez a hétvége.

Ezt a teremtést is segítheted egy szertartással, írd le vágyaidat, és déli Napnál déli irányba fordulva kérd, hogy megvalósuljon. A Nap emelkedőben van, nagyon erős a kapcsolódás az Univerzummal, az Isteni erőkkel, a most kért dolgok közvetlen meghallgatásra kerülnek. Egy dologra figyelj, hogy a félelemnek még csak a morzsáját se teremtsd bele.

Ez itt a Bika stációja, ahol elültetjük a magot. Amit most a hétvégén teszel, később fogod tudni learatni, légy türelmes, hiszen a fizikai síknak kell az idő, hogy ami a láthatatlanban megszületett, az megjelenhessen az anyagban is. Apró dolgok már most teremtődhetnek, de a nagyobbaknak kell az idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7814882840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu