Emelkedés ideje – 2019. június 3-15.
2019. június 05. írta: Csillagtenger

Emelkedés ideje – 2019. június 3-15.

 

Jelenleg a Nap a Bika szarvai között halad az égen, aminek nagyon erős emelő ereje van. Érezhető, hogy egyre hosszabbak a nappalok, egyre magasabban jár a Nap napközben. Hogy ki tudd használni a Nap emelő erejét, érdemes olyan dolgokkal foglalkozni ezen időszak alatt, ami kiemel. Engedj magadhoz új gondolatokat, új dolgokat, kezdj új dolgokba, indulj el új irányba, törj ki megszokásaidból, hagyd el a megszokott komfortzónádat.

 

Mivel a Bika szarvai az önlegyőzésről is szólnak, érdemes egyidőben legyőzni rossz szokásaidat, elengedni régi emlékeket, minden olyan dolgot, ami az anyaghoz, matériához, múlthoz köt és gátolja fejlődésed.

 

Megerősítheted a fentieket, ha szertartásokat is végzel közben. Az emelkedést segíti, ha kelő Napnál (5 óra előtt) a Nap felé fordulva keleti irányba meditálsz, légző gyakorlatokat végzel, imádkozol, vagy csak szimplán elcsendesedsz és átadod magad a Nap emelő erejének ahogy áttöri a sötétséget és kibukkan a horizonton elindítva az új életet. Hatalmas erő ez, ami benned is növekedni tud. Ha nem tudod felkelő Napnál végezni, délidőig bármikor megcsinálhatod, annyi a fontos, hogy még emelkedőben legyen a Nap. Ha szobában csinálod gyújts hozzá gyertyát.

 

Az elengedést is lehet segíteni szertartással, ehhez napnyugtakor (20.30 után) fordulj nyugati irányba, szintén a Nap felé. Előtte írd össze azon tulajdonságaidat amit úgy gondolsz elhagynál, majd a napnyugta pillanatában égesd el, miközben mondod, hogy ezen tulajdonságokat átadod a fénynek, hogy azok felfényesedve, megsokszorozva térjenek vissza hozzád.

 

Mindkét szertartás végezhető, segíti az elengedést és az emelkedést egyidőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7614880356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu