És végül felreppen a Főnix madár – 2019. április 2.
2019. április 02. írta: Csillagtenger

És végül felreppen a Főnix madár – 2019. április 2.

Egy hónappal ezelőtt, az előző Újhold idején ha emlékeztek még, Nap-Hold-Neptunusz együttállás volt még a halak zodiákusában és Halak csillagképében, azon a napon amikor a Merkúr épp retrográdba fordult a Tavaszpontnál. Most, egy hónappal később, a Merkúr visszatért, március 24-április 2 között együtt állt a Neptunusszal, majd 3-án megérkezik a Hold, mindkettőjükkel perdül egyet még a halakban, 4-én átlép a kosba, hogy 5-én, ismét a Nappal randevúzzon egyet (ez a következő Újhold), de már a kos zodiákusában, ami elindít.

Mit is jelent ez? Egy hónappal ezelőtt a lelkünk mélyén megszületett valami csoda, hiszen a misztika birodalmában, a Neptunusszal együttállva volt Újhold. Az Újhold mindig valami új kezdete és ez akkor nemcsak a lelki, hanem a fizikai síkon is hozott valami újat, mert napnyugtakor állt fel az az Újhold, amikor a Nap nyugodni tér (a napnyugta az éjszaka szimbóluma, amikor a Nap is ’meghal’, mint ahogy a testünk is éjjel, hogy reggel újraéledjen). Egy hónapja megszületett hát valami, de valószínűleg még nem tudatosan, hiszen annyira a lélek legmélyén történt. Azóta a Hold ment egy teljes kört, a Nap átlépett a kosba, elindítva valami újat, a Merkúr pedig szép lassan, komótosan visszaérkezett ugyanarra a pontra, ahol egy hónapja felvillant az az Újhold. 10 napra vert most itt sátrat a Merkúr és táncol együtt a Neptunusszal. Ezen időszakban érthetted meg, hogy mi is született meg akkor, mik lelked valódi jelzései, illetve mik azok a dolgok amiket le kell faragnod önmagadról, hogy megtaláld a benned lévő istenit, hogy ezáltal egy teljesebb életet élhess. Állj meg egy pillanatra, gondold át ezt az elmúlt egy hónapot, az ezen időben feljött félelmek lehetnek a válasz arra, mivel akadályozod magad az újjászületésben.

Az üzenet, ami megszületett, ugyanis a Merkúrban van elrejtve. Ő hozta ide vissza, és arról szól, mennyire vagy tudatában annak, hogy mi is az igazi akaratod, mi valójában igazi vágyad, ami a sorsod lényegét, velejét rejti, és forgatja sorsod kerekét. Ennek tudatosítása révén rájöhetsz, hogy valójában minden milyen egyszerű. És ez arra is választ ad, mennyire vagy spirituálisan fejlett, vagyis kész vagy-e arra, hogy győzelmet arass a karma kereke felett. Viszont ez sem könnyített, (miért is lenne, de akkor hol van benne a kihívás?) mert mindez a Neptunuszi energiában tudatosodik, hiszen a Merkúr ide hozta vissza ezt a tudást. És ez az ami ennek a folyamatnak a leglényegesebb és legfontosabb része, hiszen a Neptunusz szép lassan, de arra készül, hogy belépjen az Unio Mystica birodalmába (majd 2021. decemberében), ami maga a belső győzelem diadala. Tehát nem véletlen, hogy mindez a Neptunuszhoz köthető, hiszen ő készül egy olyan lépésre, amivel elhozza nekünk a mennyei életet a földi létbe. De hogy ide tisztán lépj be, ahhoz mindent el kell égetni, hátra kell hagyni, fel kell tudni áldozni, mert akkor nem eggyé válás lesz, hanem totális zűrzavar.

Hiszen mindez a Főnix erejével egyesül. A Főnix pedig az az energia, amikor a régi tűzzé ég, hogy annak poraiból szálljon fel az új. Ez az egy hónapja tartó folyamat csúcsosodik ki ma. Mai nap tehát tökéletes rá, hogy felégesd a múltad, mint ahogy a Főnix madár is porrá ég. Vagyis gondolj vissza az elmúlt egy hónapra, milyen félelmeid voltak, életed melyik területén, azokat írd ki magadból és égesd el. De ha van bármi ami ezen félelemmel kapcsolatos tárgyi dolog, és elégethető (pl szerelmes levelek a régmúltból), azokat is elégetheted. Most tudod meghozni az áldozatot, lelked legmélyén, hogy elhagyva a múltat, valóban elindulj egy új jövő felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr914734289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu