Elkezdődnek a valódi munkák – 2019. április 4.
2019. március 31. írta: Csillagtenger

Elkezdődnek a valódi munkák – 2019. április 4.

Elérkeztünk a pillanathoz, ami az egész 2019-es évet meghatározza, és innentől kezdve tulajdonképpen sorsunk egészét. Sorsfordító időszak előtt állunk, teljesen átírhatjuk életünket. Radikálisan, gyökeresen, abszolút feje tetejére állítva, aminek eredménye az isteni lét megélésének lehetősége a fizikai világban. Ki ne akarna ennél szebbet? Amikor valóban te vagy ura életednek és senki de senki nem tud beleszólni.

 

Az eredmény csodás, jelenleg szinte talán elképzelhetetlen, de higgyétek el nekem, hogy valóban ide tartunk. Az odavezető út viszont feladatokkal tarkított. Volt már róla szó nem egyszer, hogy a két karmabolygó, a Plútó és a Szaturnusz együtt vándorol az égen szinte egész évben, hogy erőiket egyesítve segítsenek bennünket rátalálni belső fényünkre, belső értékeinkre, hogy azokat felfényesítve tudjunk ragyogni és teljesen más életminőséget teremtsünk. Egyénileg, ami közösségünk, kis hazánk számára is csodálatos változásokat rejt magában. Ez a munka, az igazi munka kezdődik most április elején, aminek gyümölcsét 2020. január után tudjuk elkezdeni észrevenni, learatni. Az igazi változások azután várhatók, de addig ki kell állni a próbákat. És mivel ez belső munka lesz, ezért lehet nehéz. Annak, aki nem készül rá tudatosan. Mert ha felkészült vagy, és megérted a történések mögött rejlő tanításokat, akkor könnyen túljutsz rajtuk.

 

Elkezdődnek hát a sorsfordulatot meghozó igazi erőpróbák azáltal, hogy a Leszálló Holdcsomópont április 4-én eléri a Plútót. Na de mit is jelent ez? A Plútó hosszas retrográd mozgás után 2018. októberében fordult újra előre, onnan hozza a lendületet, az erőt, az új kezdetet, amit idén végigvisz. Ez a Nyilas csillagkép íjat ellövő kezénél történt, ahol a jövődet veszed célba, felfedezed a belső törekvéseidet, és elindulsz feléjük, vagyis tulajdonképpen lehozod saját magad számára az égi, a valódi tudást. Ez a tudás az a tudás, amit a Plútó születéskori helyzete mutat meg, ami egyénileg változó, de a földi létnél magasabb minőséget jelenít meg, mert a Plútó más úton jár mint az összes többi bolygó, ezáltal egyedül ő szimbolizálja a földi világból való kiemelkedés lehetőségét. Ezen varázserők felé indított el bennünket a Plútó mikor direktbe fordult tavaly októberben. És ezután, még 2018. október végén el is kezdte mélyíteni ezen tudást azáltal, hogy lebukott az ekliptika alá. Ez azt jelenti, hogy a benned lévő varázserőt leviszi a mélybe, hogy elmélyítse benned, hogy ebből meríthess, vagyis saját magad válj saját magad akkumulátorává. És ehhez csatlakozik most a Leszálló Holdcsomópont, aki pedig a fény üzenetét viszi lefelé, befelé, a mélyre, a lélek világába, hogy ott felfényesítse, fénnyel itassa át. Érzitek benne a valódi lehetőséget? Hogy valóban a fény beültetése kezdődik? Ennek folyamata indul most el és tart április végéig. Ehhez csatlakozik április 30-án a Szaturnusz, a nagymester, aki mindezt elkezdi gyakorlatba ületetni konkrét feladatok meghozatalával. Mivel április végén mind a Plútó és a Szaturnusz ismét retrogádba fordul, ezért tudnak majd együtt haladni a Leszálló Holdcsomóponttal, hiszen ő eleve ebbe az irányba halad. Ezáltal egész májusban szorosan együtt járnak majd, de innentől a Plútó kicsit lemarad, ezáltal május-szeptember között csak a Szaturnusz vándorol a Leszállóval kézenfogva. Na, ez az időszak lesz majd igazán munkás, amiből október végétől szabadulhatunk fel, mert akkor fordul újra direktbe mind a Plútó és Szaturnusz, ezáltal elhagyják a Leszálló Holdcsomópontot, aki elsétál tőlük, és Szaturnusz gyorsabb  mozgása révén útjába ered Plútó mesternek, akivel 2020. januárban találkozik majd. Ekkor csúcsosodik ki az egész éves munka és ültetődik be a fény a mindennapokba. Innentől várható a változás, vagyis kezded majd érezni, hogy varázserőid valóban  működnek, és valahogy más a mindennapok világa.

 

És miért nehéz ez a munka? Mert a mélyben történik, a nem tudatosban, a fény ugyanis belül van. Vagyis ami a lényeg, hogy felismerni a tanításokat, hogy a szembejövő feladatok, kihívások miért jönnek, miben kell fejlődni. A folyamat lényege ugyanis megtanulni, hogy minden belülről indul ki, mindent én teremtek, hiszen én vagyok a Teremtő. Vagyis bármi ami a külvilágból nekem nehézséget okoz, azt is én teremtettem magamnak. Ennek felismerése, és átfordítása révén tudod elérni azt, hogy az isteni szerint működsz, amiben viszont már nincs polaritás.

 

Természetesen ez egyéni, hogy kinek milyen feladatok érkeznek leginkább, ez a bolygók saját képletedben való elhelyezkedése révén látható. Hol álltak születésedkor, melyik házadban állnak idén, milyen üzenettel érkeztek születésedkor vagyis milyen csillagképi háttér volt mögöttük, mert ebből látható, hogy mi a megtanulandó, és felfényesítendő.

 

És ehhez szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akiket elemzetem már azáltal, hogy elindítok egy klubot, ahol lehetőség van az általános tranzitokat saját képletre levetíteni. Ennek eseményét hamarosan közzéteszem. Aki szeretné ezt a lehetőséget megragadni, kérem majd emailben jelezze, mert alkalamanként max 5 embert tudok majd fogadni, hogy mindenkit át tudjunk beszélni. Ezek az alkalmak folyamatosak lesznek, tehát mindenki részt tud venni rajta ha igényt tart rá. Tervezem online változatban is elindítani ezt a klubot a vidékieknek, de kérném, erről előzetesen írjatok nekem egy emailt, hogy egyáltalán igény van-e rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6814729329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu