A lélek mosolya – 2019. február 23.
2019. február 23. írta: Csillagtenger

A lélek mosolya – 2019. február 23.

Hajnal 5 óra környékén a Hold belépett az angyali birodalomba és holnap reggel 9 óráig itt táncol. A mai napot és az éjszakát tehát lelkünk az angyalokkal táncolva tölti el. Csodálatos, finom energiák vesznek minket körbe. Igaz közben délután 5-kor a zodiákus körén jegyet is vált a Hold, onnantól a már a skorpió jelében jár, így a földi síkon a harmóniát átveszi a szenvedély, a titkok világa, így délutántól észreveheted a változást a fizikai világodban. De a szellemi üzenet továbbra is az Angyal, akik súgnak, üzennek, velünk táncolnak.

Erős most az angyali jelenlét, lelked érintkezik vele, miközben a Merkúr még mindig a varázslat világában jár, így a gondolataidat is a lélek muzsikája hatja át. Csodálatos ez a nap arra, hogy felvedd a kapcsolatot lelkeddel és iránymutatást kérj abban amiben szeretnél.

 

Szép szombat lesz ez a mai és még a Nap is vidáman mosolyog.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6814644181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu