A szeretettel gyógyítás napja – 2019. január 31.
2019. január 31. írta: Csillagtenger

A szeretettel gyógyítás napja – 2019. január 31.

A Hold ma végigtáncol a Kígyótartó csillagaiban, ezáltal lelkünkben érezhetjük meg a gyógyító erőinket. Ezek azok a gyógyító erők amivel mindent meg lehet gyógyítani, minden mérges helyzetet, minden lelki fájdalmat, bosszúságot, vitákat. Mindezt a szeretet erejével. A Kígyótartó (Aszklépiosz, a gyógyítás istene) ugyanis a beteg lelkét gyógyította, aki miután felébredt a kezelés után egészségesen sétált ki. A lélek ha boldog, áramlik, szeretettel teli, nincsenek betegségek, fájdalmak, szorongás, félelmek. Ezt tudod ma feltölteni, mert nemcsak hogy a Kígyótartóban jár a Hold, táncra is perdül az ott álló Jupiterrel és majd este a Vénusszal. A Jupiter a szeretet bölcsessége, a Vénusz a szerelem maga.

Szóval a mai nap valóban a szeretetről, a szépségről, a boldogságról, a gondoskodásról, az élet élvezeteiről szól. Hívjátok ma táncra lelketeket, keressétek azokat a pillanatokat ami örömet okoz. Mosolyogjatok, legyetek kedvesek, töltsetek el egy kellemes estét a párotokkal, kedvesetekkel, készítsétek el együtt a vacsorát, játszatok gyerekeitekkel, vagy menjetek el barátokkal beszélgetni, vagy csak üljetek le csendben otthon és legyetek együtt, szerelmeskedjetek, táncoljatok, énekeljetek. Csináljatok ma olyat, ami valóban boldoggá tesz. Engedjétek, hogy töltődjön lelketek, áramoljon a szeretet.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8014599900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu