Jupiter hazaér, újra itt a bőség, áldás, tanulás ideje – 2018. november 8.
2018. november 07. írta: Csillagtenger

Jupiter hazaér, újra itt a bőség, áldás, tanulás ideje – 2018. november 8.

A Jupiter újra eléri saját jegyét, a nyilas zodiákusát és egészen 2019. decemberéig itt lesz majd. Általánosságban, ahol ő jár, két kézzel osztogatja a bőséget, és hozza az áldást, de azzal, hogy most otthon van, ez még hatványozottabban igaz, mert a nyilasban a legharmónikusabb a működése. Ilyenkor valóban árad a szeretet, könnyebben megtalálod hited, vagyis jobban hiszel magadban, teremtőerődben, képességeidben, nagyobb segítséget kapsz arra, hogy rájöjj mi életed értelme. Ha tudod, hogy a nyilas jele melyik életterületedre, házadra esik, még fókuszáltabban teremtheted meg magadnak a bőséget. Életed ezen területén a következő egy évben valami elindul, növekszik, gyarapszik, itt léphetsz magasabb szintre, rájöhetsz mit akarsz igazán. Hogy ez célirányosan alakuljon, érdemes arra fókuszálnod, hogy hol szeretnéd látni magad 10-12 év múlva. Legyen terved, célod, ami felé ebben az időszakban elindulsz, mert most kapsz hozzá lehetőséget, hogy meg is tudd valósítani.

És jön ehhez egy hatalmas segítség, mert a Jupiter a Holddal kéz a kézben lép be a nyilasba. A Hold pedig a mágia bolygója, ahol ő jár, ott elhozza a változás lehetőségét. Ráaádásul növő Hold van, így a gyarapodás is benne van ebben a lépésben. Ami tehát holnap elindul, abban ott a fejlődés, növekedés. A Jupiter az ima bolygója is, ahhoz, hogy minél nagyobb erővel induljon be ez az időszak, érdemes úgy elkezdeni, hogy elmondasz egy imát a Jupiter-Hold párosa felé fordulva délidőben déli irányba (Naphoz viszonyítva kicsit visszább balra. Az ima legtökéletesebb időpontja 12:21-12:31 között van. Ha szobában csinálod, gyújts egy gyertyát vagy mécsest). Gondold át addig min szeretnél változtatni, merre szeretnél elindulni, és ahhoz kérj holnap támogatást. Szólítsd meg Artemisz és Zeusz isteneket, és kérd meg őket arra, hogy működjenek együtt veled abban, hogy elinduljon és meg is valósuljon a terved. Hatalmas induló erőket kapsz most ehhez az égiektől.

De mindehhez el kell tudni engedni szellemileg, a tudatodban, gondolataidban minden félelmet, berögzöttséget, mert akkor tud ez magas minőségben megvalósulni, ugyanis ezennel már a Jupiter is belépett a Skorpió birodalmába, követve a Merkúrt. Jelenleg a Skorpió ollójához ér, ami az a terület, ahol le tudjuk vágni mindazt ami a fejlődésben gátol. Tehát nagyon fontos, hogy amit kigondolsz, abban nehogy benne legyen valami félsz, ne úgy küldd el az imát, hogy közben ott motoszkál benned, hogy úgysem valósul meg, mert akkor valóban a félelmed valósul meg. Ellenben, ha minden kétséget hátra tudsz hagyni, magasabb szintre léphetsz, és szebb, jobb jövőd alakul, annak megfelelően ahogy te képzeled.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8314358597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu