Telihold – 2018. szeptember 25. – A mágikus erők felvillanása ami felemel
2018. szeptember 23. írta: Csillagtenger

Telihold – 2018. szeptember 25. – A mágikus erők felvillanása ami felemel

2018. szeptember 25-én kedden a hajnali órákban újra felragyog a Telihold. A Telihold mindig mágikus pillanat, mert ilyenkor a lélek teljesen kitárul és rálátunk saját belső világunkra. Ez a Telihold most az őszi napéjegyenlőség üzenetének ad varázserőket azáltal, hogy felvillantja múltból hozott mágikus erőinket, és enged azok mélységeire rálátni. Ez segít abban, hogy a már elindult korszakot egy magasabb szinten tudjuk elindítani. Miért is?

Négy bolygó hatása érvényesül ebben a Teliholdban, mert a Hold csupán beleáll a már létező Nap-Merkúr-Szaturnuszi energiába. Ráadásul ő a Tavaszponthoz érkezik, hiszen a Nap, vele szemben az Ősz kezdeti pontján áll. A Tavaszpont is kezdeti pont, de ez az évkör kezdeti pontja is, amit úgy lehet elképzelni, mint amikor tavasszal feléled a természet téli álmából, és újra beindul az élet, de már egy évvel tapasztaltabban, erősebben. Mi villan hát fel lelkünkben ezzel a Teliholddal? Az örök élet, az örök körforgás varázslata, hogy valóban nem kell félni semmitől, nincs ’halál’, nem árthat nekem semmi, minden tapasztalás csupán segít a fejlődésemben. És ez most ebben a pillanatban a kapcsolatainkban lévő varázserőkről szól. Vagyis segít ráérezni arra, hogy mi is a rendezendő életünkben, mennyit fejlődtünk eddig, és mit kell még tennünk ahhoz, hogy valóban szintet lépjünk. Mert az kell az ördögi körből való kilépéshez. A Szűz-Halak tengely, ahol felragyog a Telihold, a külső-belső rendezésről szól. A Nap-Merkúr hozza a külső rendezni valókat kapcsolataink által, a Holddal ráérezhetünk arra, hogy ez valóban miről szól, és a Szaturnusz által mindezt meg is valósíthatjuk. Mivel a Telihold kedden a hajnali órákban ragyog fel teljességében, lehetséges, hogy álomban kapjuk meg ezeket az üzeneteket, de ezáltal mindez a mélytudatban rögzül, ami annyival jobb, hogy így az ego nem tudja felülírni, és ez a tiszta, isteni vezérlet manifesztálódik később a fizikai síkon. Érdemes azonban egy papírral és tollal lefeküdni holnap este, hogy aki netán felébred álmából, és emlékszik milyen üzenetet kapott, gyorsan le tudja írni, nehogy elillanjon.

Ráadásul ez egy nagyon mély élmény lehet, mert a Hold mélyen az ekliptika alatt jár, így a Cet üzenetét is behozza, ami arról szól, hogy akkor tudunk megújulni, ha valóban befelé figyelünk, és nem kívül keressük a válaszokat. Elhozza a Visszaúszó Halak üzenetét is, hogy figyeljünk az életünkbe visszalépő emberekre, vagy helyzetekre, mert azokban lehet a kulcs önmagam megismerése felé. A holnapi éjszaka tehát varázslatot rejt atéren, hogy ráérezzünk a rendezni valókra, amire nagy szükség van, mert a Nap szép lassan közeledik Skorpió király birodalma felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5814258597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu