Vénusz-Plútó szembenállás – 2023. június 5.
2023. június 05. írta: Csillagtenger

Vénusz-Plútó szembenállás – 2023. június 5.

Június első napjainak igen erős energiához csatlakozik Vénusz Plútóval való szembenállása, ami a stafétaváltással egyidőben történik, ugyanis Vénusz június 5-én 15:46-kor lép át az oroszlán jegyébe, ezáltal kerül a Nap uralma alá, amivel átadja a Napnak a stafétát, és kerül egyszerre szembe a bak-vízöntő jegyei között sétálgató Plútóval. Na, ez aztán a replőrajt. Vénusz nemcsak a hedonista oroszlán jegyébe kerül, Plútó tolja őt be oda, ezzel ad neki egy olyan töltetet, amivel tulajdonképpen végigrepül a jegyen. És ez most nagyon fontos, ezzel ugyanis a legjobbat hozhatja ki magából Vénusz, ami nemcsak egy csodás oroszlánságot adhat nekünk, hanem a nagybolygóinknak is ad egy gyönyörű alapot, amivel ők is a legjobbat hozhatják ki magukból, ezáltal mindenki számára a legcsodálatosabb új út épülhet.

Már maga egyébként a Vénusz-Plútó szembenállás egy nagyon klassz dolog, hiszen felpezsdül a szerelem, a teremtés, az élmények, az anyagiak. Plútó a halakban dolgozó Szaturnusz uralma alatt sétálgat, ezért igencsak visszafogott, ő most nem az a nagyon heves amilyen lehetne, ezáltal Vénuszt is inkább támogatja, mint borzolja, az a kis izgalom, lendület amit meg ad neki azáltal, hogy ő Plútó és benne van a kozmosz ereje, csak jót tesz hétköznapjainknak. Szóval egy nagyon jó energia ez, igazán megélős, pörgős, élményeket hozó.

És ezzel, hogy Vénusz belépett az oroszlán jegyébe, elindul az igazi pezsgő nyár, sok-sok élménnyel, ami idén sokáig tart, mert Vénusz itt lesz retrográd. Ezért ez egy nagyon fontos időszaka lesz életünknek, mert itt lesz majd Vénusz-Merkúr, sőt a nagyon erős teremtő Vénusz-Nap együttállás is. Érdemes valóban odafigyelni erre az oroszlán Vénuszra, aki most abszolút meghatározója életünknek. A mindennapok megélései, élményei nemcsak a nyarunkat tehetik felejthetetlenné, de nagy hatással vannak nagy utunk alakulására is, ezért nem mindegy hogyan éled ezt a hedonista időszakot. Megéled benne az élet gyönyöreit, ahol mindenben megtalálod az életet, élményt, örömöt, vagy elvisznek az energiák és beleesel túlzásokba, amikor mindent is akarsz de azonnal és semmi és senki nem számít. Ne feledd, mindent lehet, de minden, amit csinálsz, azzal a jövőt építed. És ezt értsd úgy, hogy ezen testetöltéseden túl is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9118139182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu