Vénusz-Uránusz együttállás – 2022. június 12.
2022. június 11. írta: Csillagtenger

Vénusz-Uránusz együttállás – 2022. június 12.

“Akkor valódi az életed, hogyha a halálod után a Jóisten leül melléd a felhő szélére, elővesz egy palack jóféle bort, csillogó szemmel és izgatott arccal rád nevet, és csak annyit mond: - Mesélj!"
 
Azt hiszem ennél az idézetnél jobban ki sem lehetne fejezni a Vénusz-Uránusz együttállásban rejlő lehetőségeket, főleg, hogy a Hold is beleáll kapcsolódásukba szemből. Ebben a mondatban ott van az élet értelme, az élet lényege, az élet maga. Mert mi más igazán fontos, mint az, hogy megéljük az életet, az élményeket, a benne rejlő lehetőségeket. Az élet egy nagy kacagás, tánc, kaland, ölelés, ízek, hangok, színek, formák, érzések, szellő, napsütés, szarvasbőgés, gyerekzsivaj, epres tiramisu, roppanós cseresznye, simogató homok a talp alatt, érintés, huncutság, de közben tomboló vihar mikor az ég is lejönne, sár a talpad alatt, gaz a rózsák között, odaégett ebéd, elrontott vizsgahelyzet, lekésett randi, kócos haj, elodázott lehetőség.
 
Az élet tényleg egy nagy kaland. Akármi is történik, mind-mind egy csodálatos megélés, élmény, mert utólag mindig kiderül, hogy akármi is volt abban a pillanatban, tulajdonképpen szép volt, és ami a lényege, hogy megéltem. Mert testben vagyok. Földanya adja a lehetőséget, azt a milliónyi csodát ami ő maga, és hozzá azt a testet ami a te lelked otthona, aki által mindezt megéled. Lehet benne pillanatnyi bosszúság, elvesztés, harag, de ugyanúgy öröm, játék, siker is. Hisz minden erről szól. A gaz ugyanúgy a természet része mint a szép rózsa. Ő is él, ő is élni akar, ő is a minden része, nélküle nem lenne teljes. Vagy mint a harag az odaégett a vacsora miatt. Minden csak egy az egészből, ami értünk van, minket fejleszt.
 
Aki már ezt érti, és így éli, ő azokkal a csillogó szemekkel ül majd Jóisten mellé és kezdi a meséjét.
 
És ha belegondolunk tényleg mi más számít, mint az hogy élünk. Ez a mostani energia, főleg, hogy a bika jegyében teljesedik ki, ami maga az élet élményei, megélései, a testi világban való teremtés, benne Vénusszal, aki ezáltal otthon is van, egy bika Vénusz a szerelemmel, örömmel, boldogsággal teremtés, a valódi termékenység időszaka, Uránusz aki kiemel, járatlan útra visz, de belehozza a huncutságot, az újat, ezáltal a bikaságot viszi egy új síkra, és Hold szemből, aki ezt a lágysággal, az élettel támogatja. A Kos teste-Mérleg múlt csillagait kötik össze, a Kos teste az újonnan elindult élet, dolgok, kapcsolatok testet öltése, a Mérleg múlt a szívből megélt vágyak birodalma. Ez így együtt arra ad lehetőséget, hogy meglásd az életet, és el is kezd szívből, lélekből élni, akkor is ha itt-ott kudarc ér, vagyis rájöjj arra, hogy tényleg egy nagy móka és kacagás az élet.
 
Menj hát és élj. Indítsd így azt az új kört, azt az új szintet, ami már alakul. Ez a mostani energia játékosan, mégis termékenyen segít benne, hogy meglásd az élet élményeit, szépségeit és tudd is így élni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2417854391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu