A most és a holnap egy napon – 2022. augusztus 27.
2022. augusztus 26. írta: Csillagtenger

A most és a holnap egy napon – 2022. augusztus 27.

Ez a szombati nap (aug 27) igazán rendkívüli nap lesz mert egyszerre két kvadrát fényszög áll fel a két teremtő bolygónkkal, egyrészről Vénusz az Uránusszal az Oroszlán feje-Kos teste csillagait (aug 27. 6:34), majd kevesebb mint egy órával később a Nap-Mars bolygóval (aug 27. 7:27) az Oroszlán teste és Bika csillagait összekötve amit a Hold Mars kvadrátja követ (10:11) és az Újhold zár le (10:17).

Az Uránusz fordulása írásomban írtam, hogy az Uránusz az utolsó körét teszi most a Kos teste csillagaiban és majd indul a Bika teste csillagai felé 2023. nyarától. Ez a hétvégi nap a két teremtő bolygóval a két kvadrát fényszöggel olyan mintha megmutatná azt, hogy mi az ami most testetöltve akár a jövő is lehet a Bika testén keresztül ami felé mindaz a korszak alakulni fog ami most indul, akár a te egyéni életedben vagy a közösséget nézve. Az Oroszlán feje és teste adja hozzá a másik oldalt, ezáltal az „Oroszlánság” mint olyan, ami a sorsod uralása fölötti hatalom átvétele, a fejével a rálátás, a testével pedig annak a megvalósítása. Ez azt mutatja, hogy te kellesz ahhoz, hogy ami elindul az úgy is alakuljon az életedben ahogy te akarod.

A 12-9-es házakat kötik össze hiszen szinte egymás után állnak fel a kvadrátok, vagyis a belső béke és a szellemi vezérlet házai aktiválódnak, ami azt mutatja, hogy belülről indulva a szellemi vezérleted irányításával teremtve, vagyis a szellemi énedre figyelve de mégis belsőből indítva lesznek azok a teremtések azok, amikben az új fizikai léted a magas szintű vezértlet által leginkább testet tud ölteni.

A Vénusz-Uránusz kvadrátja önmagában nagyon jó helyzet hiszen az Uránusz még a bika zodiákusában jár amit a Vénusz ural és most ezzel a Vénusszal kerül teremtő kapcsolatba. A Vénusz még az oroszlán jegyében jár akit a Nap ural aki a Marssal kerül teremtő kapcsolatba, tehát ezek a hatások abszolút összeérnek. Az Újhold energiáját érdemes ebből a leginkább megfogni, ő ebben a kettős hatásban az irányt adó energia. Ez pedig egy szűz Újhold az Oroszlán testében, ami azt mondja, hogy rendezd az életedet, rakd rendbe a gondolataidat, önmagadat, fordulj kicsit befelé, nézd meg, érezz rá, hogy mi az ami belül még egy kicsit diszharmónikus és afelé lépj egy lépést holnap és tedd a helyére de ha kell akkor pihenj, ha kell kapcsolódj, vagy indulj el valamerre. Tehát azt csináld ami belülről jön, amit belülről érzel, hogy szeretnél változtatni rajta, és menj, azt rendezd. Mert ezáltal tudod ennek a négy bolygónak az együttes hatását legmagasabb szinten megélni.

Van ebben a közös hatásban teremtő erő amit a Vénusz-Uránusz kvadrátjával tudsz megélni és abszolút cselekvő erő a Nap-Mars kvadrátjával miközben benne van az Újhold mint születés, tehát itt valami olyan belső béke, harmónia tud megszületni amiből ez a folyamat el tud indulni és bizonyossá válik.

Így menj neki ennek a szombatnak és nézd meg mivé alakul. Igazán mivel a 12-es ház duplán érintett, itt nem kell akarni semmit, csak figyelj, engedd meg, hogy mi jön, mi történik és így vedd át saját életed felett az irányítást, vagyis engedd meg magadnak, hogy most érted szól minden, nem te robogsz, cselekszel, hanem minden érted van, rólad szól.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2317916795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu