Vénusz-Uránusz szembenállás – 2022. november 5.
2022. november 05. írta: Csillagtenger

Vénusz-Uránusz szembenállás – 2022. november 5.

Ma éjszakára (nov 5. 23:22) kiteljesedik Vénusz Uránusszal való szembenállása amiben zsenialitásod megvillantásának lehetősége van. Gondolj bele, Vénusz a teremtés, Uránusz pedig az egyediség. Ez a hétköznapokban is, de ha mint istenek teremtünk rájuk akkor főleg. Vénusz Aphrodité istennő szimbóluma, aki a földi létet teremtő istenség, Uránusz pedig Uranos, a kezdeti teremtő elv, az eredeti nemző erő. Vénusz egyébként Uranos lánya, hiszen Vénusz maga is az első teremtmények egyike, aki aztán szépségével, termékenységével életbe borította az addig sivár földi világot.

Aphrodité mint Uranos utóda, hordozza apja tudását, de beleteszi saját szépségét, termékenységét ezért tud már mást, színezetet belevinni saját teremtéseibe, és ezzel múlja felül apját, akit mindezzel emel is, hogy még magasabb szintű teremtményeket alkosson, akik utódaként még színesebbé teszik majd a világot, emelve apjukat és így tovább. Ugye érted, hogy rólad van szó?

És érted azt is, milyen lehetőség van ebben? Ráadásul Vénusz a skorpió jelében jár, ahol a látható világ mögötti valódi valóság, az igazi teremtő erők vannak és hozzá a skorpió szenvedélye, szerelmes ereje. Hatalmas teremtő erő ez. Uránusz szemben pedig a bikában sétálgat Vénusz uralma alatt, ezáltal így nemcsak egy igazi inspirációt, ihletet kap Vénusztól, hanem támogatást is, ami által meg tud mutatkozni a benne lévő újdonság, egyediség, különlegesség, aki ő maga. Uránusz eleve erre készít minket a Kos csillagaiban sétálva, mutatja az új irányt, az új célt, ami a te célod, te jövőd, te új utad, ahová elviszed majd az aranygyapjúd (isteni bőröd), ami védelmez, és mutatja is az utat míg végig nem járod a próbákat, meg nem fejlődöd a kitűzött célt. Ehhez kap most löketeket a következő napokban, elsőként Vénusztól, majd a Telihold napján Naptól és Merkúrtól is. (Lehet érdemes újra elolvasni az augusztus 24-i Uránusz fordulása írásomat, abban ezt jobban kifejtem, ezáltal jobban megérted mi is alakul most itt.)

Mindehhez hozzátéve a Nap ma együtt áll a Leszálló Holdcsomóponttal, ami segít abban, hogy magadra figyelve meglásd belső fényed ami maga a skorpió mélysége, hiszen az ott egyébként nem sötét, csak azt hisszük, ott vannak ugyanis a valódi kincsek, az isteni képességeink. Vagyis érzed mit kell tenned? Ahogy a tegnapi írásomban is írtam, ragadd meg azt az életterületet ahol a skorpió jegye van (13-19 fok között elsősorban) és ma tényleg rakd bele magad életed azon területébe, és varázsolj, éld meg, hogy ezzel is nyisd azt a kaput a túloldalon, ami által kijön valódi egyediséged, zsenialitásod, ami el is indít ezen az úton, amiben már valójában nincs is nehézség, mert Uránusz képes kiemelni mindebből.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr10017970742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu