A májusi energiák záró üzenete
2023. május 24. írta: Csillagtenger

A májusi energiák záró üzenete

Megérkeztünk a májusi hatalmas energiák záró üzenetéhez, ezzel kifut ez a gyönyörű, de nagyon erős energia, visszaáll a régi rend, vagy mégsem?

Hold ma este (május 24. 21:21) megérkezik Marshoz, ami szerintem azt tárja fel, hogy te kellesz ahhoz, hogy megvalósítsd mindazt, amit akarsz, hiszen a Mars most az út vége, Hold volt aki nyitotta és le is zárja az energiát. Ebben az együttállásban mutatja meg magát mindaz honnan indultunk, miket valósítottunk meg közben, mit tanultunk mindebből, ezáltal kivé váltunk, tehát benne van az egész folyamat az addig megtett út tudásával. Mars volt a cél a kezdetektől, oda indultunk, a csúcsenergiák ugyan az út során ’elterelték’ a figyelmünket, de közben rejtve mégis mutatták, hogy hová tartunk. Végig nyitva volt a végcél, láthattuk is, hogy hová haladunk, ahol már kezdektől ott volt a megoldás, ami által a lehetőségünk is mindig megvolt, hogy úgy alakítsuk a lépéseket ahogyan mi akarjuk, sőt, ehhez a csúcsenergiák hatalmas támogatást is adtak. Ha belegondolsz, az élet maga így működik.

Ilyen szempontból mindegy is, hogy a Marshoz érkeztünk, az egész üzenete, hogy megmutatta ez a két hét, miközben végig rejtve tartotta, hogy azzá válsz akivé válni akarsz és minden eszközöd, lehetőséged megvan ehhez. És ez minden pillanatban, minden első lépéssel így van. Minden végállomásban ott a kezdet, vagyis már az első lépésben benne van az út vége. Egy a lényeg, tudni hova indulsz, mivé vagy kivé akarsz válni, hiszen te vagy a kulcs ahhoz, hogy úgy történjenek a dolgok az életedben ahogyan te szeretnéd. És ezzel nem mondtam semmi újat. Vagy mégis? De mivel ez mégis a Mars, az elindulás ereje, érted mit indít ez most el?

Ha hozzáteszem, hogy mindezzel a Rák csillagkép megnyíló ágához érkeztünk, még csodásabb üzenet tárja fel magát. A Rák megnyíló ága ugyanis a láthatatlannak, vagyis isteni részednek való megnyílás, aki végig vezet, de sokáig nem vagy rá tudatos. És ezt, hogy sokáig, úgy értsd, hogy nem csak ebben a testetöltésedben, hanem a földi úton. Ha ezt tudod tágan értelmezni, akkor megérted, hogy valójában ez mit jelent. Olyan ez számomra, mintha ez a két hét magában foglalná azt a 4,5 Mrd évet amit ebben a létformában eddig tapasztaltunk, ahogy a kozmikus kapu anno kitárult és első formában megérkeztünk mint lélek, a fény tudatosságával, de még tapasztalat nélkül amire most jöttünk rá, hogy ezt az utat járjuk. Innentől tehát mintha az indulna, hogy az önmagára tudatos isteni megéli az égi paradicsomot a földi paradicsomban, amire kezdetek óta lehetősége van, de eddig tapasztalt, innentől megél. Ezek nagy szavak, de szimbolikájában ott van az elmúlt hét történéseiben és ez indít el a hétköznapokban egy teljesen más síkú megélést.

Ha kicsit visszább jövök a földi síkra, az, hogy a Hold a Rák megnyíló ágánál áll együtt a Marssal (május 24. 21:21) azt jelenti tehát, hogy megérted, hogy rajtad múlik, hogy kilépsz-e a körforgásból, vagyis a külvilág hibáztatásából, a lehetőségek elodázásából, a félelmek indította életvitelből, amiben a trutyik újra és újra a fejedre esnek, mert a körforgásban előbb-utóbb újra a fejed fölé kerülnek, vagy mész inkább és megoldasz, megélsz, mert rosszul csinálni nem tudod, főleg, hogy mindennel rendelkezel, az út úgyis visz, mutatja merre haladj, a lehetőségek tárházát tárja fel. Vagyis a Hold-Mars együttállás a Rák megnyílóban abban segít, hogy rájöjj, hogy tudsz úgy élni, hogy nem a köröket futod, hanem egyenesen haladsz, amiben szintén vannak feladatok, de már tudatosan oldod meg őket, mert tudod, hogy mindened megvan hozzá.

És ha észrevetted, hasonló az üzenet abban, ahogy a két hét energiái lejátszódtak és abban, hogy a Rák megnyíló ágánál ér véget. Ez ebben a legcsodálatosabb, mert ez azt jelenti, hogy ez valóban így van és innentől isteni önmagunkra tudatosan lépünk tovább ami olyan plusz erőt, tudatosságot, képességeket, megoldásokat ad, ami által az életed nemcsak te irányítod, hanem boldogan, teljesen éled. Kell ennél több? Figyeld majd innentől hogyan változik meg az, ahogy működsz, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki megszerezte ezt az éntudatosságot.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1818131310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu