Nap-Jupiter együttállás, a belső istenre ébredés pillanata – 2023. április 12.
2023. április 10. írta: Csillagtenger

Nap-Jupiter együttállás, a belső istenre ébredés pillanata – 2023. április 12.

Nap a fény, a fény pedig az élet, aki nélkül nemcsak, hogy nincs semmi, hiszen a Nap fénye, ereje, melege adja a lehetőséget az élet kialakulására, de ő az aki a legsötétebb bugyrokba is bevilágít, tehát általa látod meg a sötétet. A sötét pedig az, amit még nem ismersz, tehát a Nap adja a lehetőségét annak, hogy meglásd magad, felismerd, hogy vagy és hol van dolgod.

Jupiter pedig az isteni tudatosság, a magas szellemiség, maga Zeusz, az emberek és istenek ura, a legnagyobb tudással rendelkező, aki látja az egészet egyben, tehát látja az apró dolgokat (földi út és benne a feladatok) és az egészet egyben (az isteni földi útját), ő látja meg hol van még dolgod, és meg adja hozzá az eszközöket, a tudást, az irányt. Tehát a cselekvő (Nap) és aki ismeri hozzá az utat (Jupiter).

Kettősük együttállása ennek az egysége, vagyis a benned lévő isteni felismerése aki a testben tapasztal, hogy megismerje mindazt (hívjuk sötétnek), amit mint lélek nem ismer, ami miatt a földi létben él és tapasztal. Az ő együttállásuk tehát egy bizonyos megvilágosodás, az örök rész felismerése a testben. Ezáltal a hit pillanata, ahol a hitet úgy értem, mint az önmagamba vetett hit, az isteni, örök részembe, belső fényembe vetett hit. Ennek a belső fénynek az elfogadása emel ki a körforgásból, a szenvedésből, mert a belső fény, az isteni részed tudja, hogy a sötét (fájdalom, veszteség, hiány) mind a barátod és legnagyobb tanítód, mert ő mutatja meg mit nem tanultál még meg amiért ide jöttél.

És az egészben a legcsodálatosabb, hogy Nap-Jupiter együttállása szinte pontban éjfélkor lesz egzakt (április 12. 00:07), amikor a fény a legmélyebben van, isteni otthonában. Ez az éjszaka kellős közepe, amikor legmélyebb álomban vagy, lelked ekkor ér haza, most Apollon és Zeusz kíséretében. Ezáltal tud ez lenni egy abszolút belső fénytudatosságra való ébredés, belül, amikor az elme, az ego alszik. Akár alszol (ha lefekszel, javaslom április 11-én 22:00 körül tedd, hogy meg is érkezz a mélyálom állapotába éjfélre), akár ébren vagy (ehhez elcsendesedést, meditációt javaslok), ez egy megvilágosodás pillanat. Érdemes mindenképpen csendben lenni, mert az isteni hangot akkor hallod meg ha csendben vagy. Csendes meditáció vagy alvás a legjobb, a lényeg, hogy most ne te beszélj, használd ezt a pillanatot a figyelésre, hogy meghalld belső istened.

Főleg, hogy mindez a Teremtőt szimbolizáló Halak csillagaiban történik, valóban isteni eredetedre ébredhetsz. Ráadásul a kos jegyében, úgy, hogy a kost uraló Mars a rák jegyében van, a Hold pedig éppen az Alnasl csillagnál (egzakt ápr 11. 22:17), a fény születése pontján. Tehát ezt az együttállást maga a fény születése indítja. Ez itt most valóban a belső fényre ébredés pillanata és egyben egy teremtő mágia elindításának lehetősége is. Igaz, a Hold még április 11-én este lesz egzakt a Nyias íja hegyén, a Nap-Jupiter együttállás egzakt pillanata ápr 11-12 éjszaka közepe, ennek ellenére én a mágiát most a Napkelte pillanatában javaslom indítani, amikor egyszerre ébred a Nap és Jupiter valamint Hold akkor lesz az MC-n. Ez egyszerre születés és kiteljesedés. Ekkor (április 12. 6:06-kor) indítsd a mágiát, szólítsd meg mind Artemisz istennőt, Apollon és Zeusz isteneket. A teremtést most a belső fényeddel kapcsolatosan indítsd, kérheted annak felismerését, hogy mindig meghalld isteni vezetőd, ez az isteni vezérleted vezessen. Készülj fel a mágiára már azzal, hogy tudatosan jelen vagy belső fényed ébredésének (ápr 12. 00:07) ilyen vagy olyan formában, majd tudatosan indítsd útjára a felkelő Nap-Jupiter erejével. Hatalmas erő. Majd ismételd meg kérésed további 20 napig a napkelte pillanatában minden alkalommal mindhárom istent megszólítva. A mágia utolsó napja május 2.

A mágiával kapcsolatos további infot itt találsz: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1018099104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu