A kapu
2023. március 16. írta: Csillagtenger

A kapu

Kinyílik a kozmosz kapuja és feltárja az egészet, benne az utat. A belső kapu már megnyilt ezzel a csodálatos nagy égi háromszöggel amiben még bőven benne vagyunk a Mars/Neptunusz-Nap-Merkúr kvadrát által (március 17. 11:45-ig), de ehhez most megérkezik Vénusz-Plútó kvadrátja (március 16. 20:58) ami kinyitja a külső kaput is. Ezzel összeér az égi a földivel, kitárul a végtelen és benne a minden, de azt is megmutatja ez az összhatás mi kell ahhoz, hogy kimaxold a számodra benne lévő lehetőségeket mielőtt konkrét lépésekkel indulunk majd el az új úton 2026-ban.

Ezek nagyon erős és komoly hatások, lehet nem érthető vagy hihető el, az elme valószínűleg nem is igazán érti. De van a látható energiák mögött egy rejtett üzenet. Nimród és Halak csillagairól volt már szó a Mars-Neptunusz kvadrát által, ehhez kapcsolódik most a Felfelé Úszó Halak (Vénusz) és Nyilas/Bak csillagai (Plútó) egyszerre ugyanis Plútó éppen csillagképváltásban van, a Nyilast készül elhagyni, még ugyan nem érkezett meg a Bak csillagaiba, de már érződik az ő hatása is. Összeköti tehát a két energiát, amiben csodálatos üzenet rejlik egymagában és ez kapcsolódik a végső kitörést jelentő Felfelé Úszó Halak fonalával. Ez egyszerre fel és befelé irányuló energia, függően attól a Földbolygó melyik felén élünk. Itt kincsek vannak elrejtve, nem beszélve arról, hogy a Halak csillagkép egésze vesz részt ebben a két kvadrátban, ami önmagában is kiemelkedő. Akárhová nézünk csodás üzenetek, együtt pedig valóban a végtelen, amit a szó már igazán ki sem tud fejezni.

Az ezekben a hatásokban szerepet kapó bolygók által is érezhető, hogy itt nem akármi történik. Megnyilvánul általuk, hogy a földi én mennyire tudatos isteni énjére, saját képességeire, mindarra, hogy csakis rajta múlik merre halad, és mennyire kész a szintlépésre, hogyan használja erejét, milyen szinten van, milyen ugrásra készül. Érdemes valóban odafigyelni minden rezdülésre és leírni a megélt dolgokat amik ezekben a napokban feljönnek, nagyon fontosak lesznek a következő három év folyamatában.

2026. sokkal hamarabb elérkezik mint gondolnád, nem sok időnk van, ezért érdemes minden pillanatát kihasználni, mert vissza nem térő lehetőségek tárulnak elénk az addig eltelő időben. Én a meglévő tudásommal segítek majd ezen az úton azoknak, akik jönnek velem a csendesebb vizekre. Ott tudok majd igazán írni azon dolgokról amit itt nem akarok kifejteni, mert nem ez a megfelelő fórum hozzá. De szeretném már most erősíteni mindenkiben, hogy csodálatos út előtt állunk, csodás lehetőségeket kapunk, ami viszont most van, többet tényleg nem lesz. Itt most valóban valami más veszi kezdetét. És ehhez kapunk betekintést a mai energiákkal. Érdemes jelen lenni nekik és felírni a megéléseket mert ezek adják az alapot az előttünk álló útnak.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9018073210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu