Teremtő mágia – 2023. március 15.
2023. március 15. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2023. március 15.

Ez az égi háromszög valami csoda dolgokat hozott, valószínűleg mindenki a maga élethelyzetében de közben nagyon mélyen élte meg ezeket az energiákat, amik vitték, áramoltatták, nagyon érezhető volt a végtelen, és ami a legfontosabb, itt a testben, a hétkönapokban. Ez még folytatódik, még mindig nagyon erős, a Mars/Neptunusz-Nap-Merkúr kvadrátja még március 17-éig tart, vele együtt ez az élmény is folytatódik. Érdemes áramolni vele és felírni Neptunusz naplódba ezen élményeket, később milyen jó lesz visszaolvasni.

Annyira erős még ez az energia, hogy nem is tudok még ráhangolódni Vénusz-Plútó kvadrátjára, fogok erről is írni, mert hatalmas erő van benne, de gondoltam közben mégis tollat ragadok, mert ma indul (március 15) egy újabb teremtő mágia, aminek érdemes kihasználni teremtő erejét.

Ennek a mostani mágiának az lesz az igazán kiemelkedő energiája, hogy legközelebb csak 2024. februárjában lesz olyan mint most, hogy a mágia kezdeti pillanatában minden bolygónk emelkedő íven van és direkt mozgású (Mars ugyanis március 25-én eléri a fénymaximum pontját és lebukik, elindul lefelé), ezáltal kiemelten nagy emelő ereje van, nem is beszélve arról, hogy közben milyen együttes hatások is hatnak.

Szóval érdemes elindítani és teremteni vele. Megint Artemisz istennőt szólítsd meg, a kezdeti időpont 2023. március 15. 15:48, az irány észak-nyugat, majd további 20 napig Napkelte pillanatában keleti irányba fordulva folytasd egészen 2023. április 4-ig.

A mágiáról további részeleteket itt találsz: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3518072244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu