Amikor a nagy tudás a földi tudással egyesül – 2023. március 2.
2023. március 02. írta: Csillagtenger

Amikor a nagy tudás a földi tudással egyesül – 2023. március 2.

Elérkeztünk ennek a gyönyörű hétnek a csúcsnapjához (márc 2), amikor két együttállás is kiteljesedik. Ez egy igazán harmónikus, csendes, tanító nap az energiák abszolút összhangjával, együttes működésével.

Kezdődött a nap a Vénusz-Jupiter együttállással. Aki figyelte a csillagos eget már jó egy hete láthatta ahogy a csillagok ébredése előtt felragyog és gyönyörűen csillog két kis fénylő pontocska napnyugta után az esti órákban a nyugati égbolton. Ebbe még Holdanyó is beleállt az elején feb 22-24 között. Ez a két kis pontocska most érte el egymást, innentől is láthatóak lesznek még, de Vénusz itt beelőz, elkezdi innentől kezdve elhagyni Jupitert, egyre nagyobb lesz mostantól a távolság közöttük. Ez egy nagyon harmónikus kapcsolódás, és abszolút tudás van benne. Két bőség, termékenységenergia, az egyik a fénytudással rendelkezik, a másik a világ építését tudja, csinálja, és most ők kapcsolódtak, adták át egymásnak tudásukat, hogy a másik eddig megszerzett tapasztalásából merítve haladjanak tovább. Mert igen, a földi lét, amit Vénusz épít, teremt és alakít ugyanúgy tanítója az isteni létnek mint ahogy az isteni fény, Jupiter, mutatja, tanítja, adja az eredendő fénytudást a földi létnek. Találkozójukkal ez a két tudás egyesül most benned, erre érdemes odafigyelned, mennyire érted így a világodat, vagyis azt, hogy isteni vagy aki a földi létben él és tanul és megél, amivel majd haladsz tovább a nagy úton.

És ez van a nap záró, másik együttállásában is egy kicsit másképp, de mégis nagyon hasonlóan, ahol Merkúr a kis kalandor és Szaturnusz a nagy bölcs mester kapcsolódik. Kicsit olyan mintha a gyermek megpihenne nagyapó ölében, és elmesélnék egymásnak kalandjaikat. Hasonló mint Vénusz-Jupiter találkozója de itt nem az építésről van szó, hanem a megélésről, mint egy gyermek aki játszik és átéli az életet és elmeséli nagyapónak, aki mosolyogva hallgatja és hozzáteszi saját törtéteneteit, amit a gyermek szájtátva hallgat, mert olyan világba repíti amit ismer, de még nem ismeri mert még nem élte meg ebben a kicsi életében, pedig átélte már rengetegszer. Ezt az élményt kapja meg most nagyapótól és ezzel szalad tovább és viszi és éli meg és csintalankodik és tanul ééés boldog.

Mind a két együttállás önmagában egy csodaenergia, egy napon még inkább. Rengeteg információ, tanulás, tudás van ebben a napban, amit a két mester által le tudunk hozni a hétköznapokba, ha figyelünk, észrevesszük és magunkévá tesszük. Mindenképp a miénk, de minél tudatosabbak vagyunk rá, annál többet tudunk továbbvinni belőle és könnyebb lesz az út, mert ez a két mester tudja honnan jöttél, milyen utat választottál, hol tartasz és mi áll még előtted. Ha figyelsz, akkor észreveheted, ez belülről fog jönni, és ennek a tudatosságával léphetsz tovább, építhetsz és élhetsz. Egy olyan időszakban amikor amúgy is a nagy mese újabb fejezetének megírása előtt állunk.

Használd ki ezt a napot, nagyon sokat meríthetsz belőle. Nincs más dolgod mint figyelni magadat, életedet, gondolataidat, abban van a kulcs.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7018062176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu