Mese vagy valóság?
2023. február 28. írta: Csillagtenger

Mese vagy valóság?

Szaturnusz halakba lépésével egy új világ tárul fel előttünk, a valódi létezés, az a világ amit ismerünk de most mégsem vagyunk rá tudatosak, azonban Szaturnusz halak jegyébe lépésével feltárja, hogy ez a világ amit most élünk ugyanaz mint az egész, az isteni, az univerzum, amit egyébként nagyon is ismerünk, hiszen a testben is ezt éljük. Megjelenik a legcsodálatosabb elképzeléseinkben, filmekben, mesékben, történetekben, a mindennapok apró történéseiben. A halak Szaturnusz nagy csodája, hogy feltárja, hogy azok a mesék, filmek, történetek nem is mesék, az a valóság. A valóság maga a mese, a mese a valóság, hiszen a kettő ugyanaz, mert mindig az történik amit te elképzelsz, te látsz, te mondasz, gondolsz, teremtesz, akár testben vagy, akár azon kívül. Ennek a kapuja nyílik most ki, hogy tudatosodni tudj minderre.

Arra, hogy a mese te vagy, és az mindig olyan ami benned van, mert azt éled. A mese az életed.

Ezt a mesét folyamatosan írjuk, aminek most egy újabb fejezete kezdődik. Szaturnusz halakba lépésével (2023. már) írod a következő fejezetet, ami Szaturnusz kos jegyébe lépésével indul majd a látható világban (2026. feb) ami Szaturnusz-Neptunusz akkori együttállásával egy igen különleges útra visz majd. Mindez egy olyan abszolút kivételes és vissza nem térő lehetőség, hogy ki sem tudom fejezni szavakkal az ebben lévő csodákat, hiszen Neptunusz is a halak jegyében sétál, együtt írják és indítják ezt a következő fejezetet, ami egy hatalmas lépés az isteni fizikaiban lévő abszolút tudatos megélése felé. Érted ez mit jelent?

Ezért lesz nagyon fontos ez az előttünk álló 3 év míg Szaturnusz végigsétál a halak jegyén, mert egy igazán különleges fejezetét írod most meg életednek. Van ehhez segítség is, igazából a 40, de inkább az 50 év felettieknek, mert ők már tudatosak arra, hogy mi volt 30 évvel ezelőtt, mikor Szaturnusz akkor belépett a halak jegyébe (1994. januártól, bár már 1993. májusban bekukkantott). Akkor ott egy fejezetét kezdted írni az utadnak, amit 1996. áprilisa óta élsz. Érdemes visszagondolni és tudatosítani mi volt (1993. máj-1996. ápr között), hogyan éltél, mit csináltál, és az mi felé indított 1996. áprilisban és az az út azóta hogyan alakult. Minderre tudatosodni segít megírni a követekező fejezetet, amit már amúgy is egy nagyon más tudatossági szinten írsz hiszen hatalmas energiák támogatnak ebben. Szaturnusz halakba lépésével most még a tervezés fázisa indul, de ha minderre tudatos vagy, érzed azt, hogy milyen folytatást tudsz megírni magadnak?

Aki még fiatalabb és nincs emléke 30 évvel ezelőttről vagy 1994. után született, ők abból meríthetnek, hogy ők a gyógyító generáció, az ő kezükben már ott van az isteni erők tudatos működtetésének képessége, nekik egy feladatuk van, hogy kiemelkedjenek a kütyü álvilágából, ami egy csodás dolognak tűnik de közben nagyon téves, nagyon más útra visz, távol önmagadtól, mert abban a világban mások irányítása alatt működsz, akár hiszed akár nem. Nyilván nem véletlenül ennek a generációnak a kezébe került a kütyü, hiszen ők a gyógyítók, akik a kütyü által pont ezt a fókuszt veszítik el. Ez a most nyíló kapu lehetőséget ad számukra kiemelkedni abból az álvilágból és ezt a csodás képességüket elkezdeni működtetni és meggyógyítani a világot amire leszülettek, vagyis varázsolni, mert ez a generáció varázsló.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6518060410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu