Varázslat napja – 2023. február 24.
2023. február 24. írta: Csillagtenger

Varázslat napja – 2023. február 24.

Varázsnap, hiszen két kvintil fényszög élesedik be a mai nap (feb 24.) a Hold-Merkúr és a Mars-Vénusz között, ami továbbviszi a február 4-5-i hétvégén megélt erős teremtő energiákat, amikor Mars-Vénusz kvadrát volt a Telihold-Uránusz kvadráttal. Most a kvadrátok, a földi teremtés ereje helyett már kvintil, az isteni teremtés energiája által kapcsolódnak teremtő bolygóink, a Nap helyett most Merkúrral, vagyis ez a nap megértést és ezáltali továbblépést hozhat az akkor megélt történésekhez.

Az ott egy nagyon erős hétvége volt (feb 4-5), nagyon sokaktól hallottam, hogy azok az energiák nagyon megdolgoztatták, de utat is mutattak. Ez a mai nap a két kvintil kapcsolattal azokat a megéléseket viszik tovább, sőt, magasabb szintre emelik, hiszen a kvintil által az isteni teremtés energiája működik a bolygók között, az isteni viszont azáltal hogy túlmutat a poláris léten, nem feszít, tehát abszolút építő. Mindez két-két, a hétköznapi világunkat teremtő bolygó között, ezáltal a mai nap valódi varázslat, hiszen az isteni erőket éljük fizikai síkon.

Vénusz még mindig Mars mögött halad, ezáltal ő tol, de a kvadrát óta belépett a kos jegyébe Mars uralma alá, tehát Marstól kapja az alapot amivel magát Marsot tolja. Mars közben belépett Nimród csillagaiba, Vénusz meg elérte a Halak csillagait. Marsot érdemes ma élni, vagyis lépni, haladni, szembenézni a dolgokkal, mert általa kinyílik a belső szakrális erők szelencéje, amit ezzel a kvintillel Vénusz által fel is ismerhetsz magadban, vagyis azt, hogy minden tudás benned van. Mindezt a másik kvintil által meg is érted, és ez hozza annak a hétvégének a megéléseiben lévő megértéseket is, hiszen Merkúr szinte ugyanott van most ahol azon a hétvégén Nap állt a Telihold pillanatában a Bak/Vízöntő vezérlete alatt. A merkúri, mégis legmagasabb szintről vezérelt megértések adják a tolóerőt az új lépések felé amit Hold éppen csinál azáltal, hogy a Felfelé Úszó Halakból kilépve, ami a kör lezárásának pillanata halad éppen az új kört elindító Kos csillagai felé, mindezt úgy, hogy most született nemrég tehát benne van a születés ereje és annak tisztasága.

Na ilyen csoda megértéseket és hozzá lépéseket is hoz ez a nap. Érdemes figyelni, visszagondolni, nagyon sokminden a helyére kerülhet a mai nap ami a tudatos továbblépésben is segít.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1618057392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu