A két csodaenergia margójára
2023. február 17. írta: Csillagtenger

A két csodaenergia margójára

Két, egyenként csodálatos összhatás után vagyunk, amik egyesével önmagukban is gyönyörű energiák, így együttesen hatva még több csoda megélését hozták.

Azért mondom, hogy csoda, mert egy együttállásban az együttálló energiák teljes szimbiózisban vannak, összeolvadnak mint a szerelmesek, tehát teljesen átadják magukat egymásnak, együtt dobbannak. Ezáltal egy együttállás nem tud alacsonyan működni, mert egység van közöttük, és az Egy energiájában nincs kettő, vagyis nincs polaritás, nincs ami lehúzná. És most két csodaegyüttállás is egyszerre hatott ránk. Elvileg ezt csodaként kellett mindenkinek megélni.

A Vénusz-Neptunusz együttállásban a teljesség megélésének lehetőségét egyben, a két világban. A Nap-Szaturnusz együttállásban pedig a földi-mennyei paradicsomban való létezés lehetőségét. És ezt így együtt, ez a valódi csoda.

Ráadásul mindezt a vízöntő és halak jegyeiben és Vízöntő és Halak csillagképeiben, tehát a halak-Halak és vízöntő-Vízöntő energiáiban. Ezek a mennyei és mennyeibe való lépés energiái a földi síkon és a földi létünk legmagasabb szintje valamint az önmagunkban való visszatalálás energiái a szellemi síkon.
Ezek nagyon magas, nagyon tiszta energiák, amit a földi létbe ezen csodálatos bolygóegyüttes hatások által kaptuk meg. Ez elvileg valóban csak csodákat kellett, hogy hozzon. Gondold most végig mit csináltál az elmúlt napokban, mit éltél ál, merre vitt utad, milyen események történtek, kikkel találkoztál, ők mit hoztak. Ott vannak ezekben a megélésekben a csodák. Ha esetleg akkor nem vetted észre, most idézd fel magadban és azt vidd tovább.

Ha viszont valami negatív hatás ért az elmúlt napokban, akkor azt javaslom, saját magad érdekében, hogy nézz vissza ezen eseményekre és törekedj meglátni benne a csodát. Mert ott volt. Amit negatívként éltél meg, az még az úthoz tartozó tanulás része volt, de megkaptad hozzá egyidőben az útmutatást is angyalkáidtól, a láthatatlan világtól, a felettes énedtől, hogy hogyan oldd meg, hogyan lépj tovább, mit érts meg. Ezt próbáld észrevenni, és ezt vidd magaddal, hogy legközelebb könnyebben észrevedd. Most nagyon erősen láttata magát ez a láthatatlan világ, segített abban, hogy meghalld, meglásd őket, mert igazából így tudsz majd kiemelkedni saját körforgásodból, de neked kell tudni észrevenni. A lényege ennek a belső munka. Ebben segített most nagyon nagyot ez a két együttes hatás.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr718051652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu