A halakság varázslata
2023. február 13. írta: Csillagtenger

A halakság varázslata

Egy csodálatos hét áll előttünk, ami szerintem fel is vezeti az előttünk álló néhány évet, míg Szaturnusz a halak jegyében lesz, ami jól megélve egy csodálatos áramlás lehet.

Elsőként ugyanis február 15-én kibontakozik Vénusz-Neptunusz együttállása a halak-Halak energiamezejében, a van állapotban, a teljességben, vagy hívhatjuk úgy is a hurrikán szemében, ott, ahol a csend van. Ez egy nagyon nyugodt, abszolút békés energia, a földi és mennyei szerelem energiáinak egyesülése ebben a csodaenergiában. Ez a nap megmutatja mennyire vagy szerelmes, és itt ne arra a szerelemre gondolj amit földi szavakkal szerelemnek nevezünk, hanem a szavakon túli szerelemre, arra, ahogy az életben éled az életet. És mivel már tavaly, 2022. április 27-én is volt egy ilyen, érdemes elővenned a Neptunusz naplódat és újragondolni akkori megéléseidet, amiben így utólag visszagondolva, megértheted akkor milyen szintjén voltál ebben a szerelemben levésben, és ami a legfontosabb, mennyit fejlődött, mennyit változott és miben változott azóta. Mindazt ahol most vagy, amit most felfedezel, megértesz, javalsom írd le újra a Neptunusz naplódba, hogy tovább tudd figyelni tudatosodási folyamatodat.

Majd a hét vége felé a Nap is belép a halak jegyébe (feb 18), innentől életünk központi energiája a halakság lesz. Elkezdődik tehát az áramlásban levés, megérezheted mennyire a halhatatlan éned irányítja életedet, vagy még mindig az egoista én, akit a hangos énnek is nevezek, mert sose fogja be, de ő jó, mert mindig felhívja valamire a figyelmedet, csak kérdés mennyire érted, mennyire dőlsz be neki, vagy vagy-e már azon a tudatos szinten, hogy meghallva így saját tanításaidat amit saját magadnak adsz, tudsz-e megfelelően változtatni. Mert igazából ez az ego feladata, dolga, ami addig tart, míg meg nem tanultál mindent. A halak idejében ezt éljük, erre tudatosodunk. Az egoista én és halhatatlan én szétválasztása már egy ideje nagyon tudatosan zajlik, ez az előző évek folyamatai volt, még mindig tart, most a halak Nappal nagyon szépen ráláthatsz erre, amire érdemes is odafigyelni, mert Szaturnusz halakba lépésével ez majd a konkrétumokban történik úgy, ahol tartasz.

Szóval egy csodálatos hét, amihez hozzájön egy Nap-Szaturnusz együttállás is, ami egyszerűen zseniális, ez még a Nap halakba lépése előtt, mintha ő maga húzná be a mestert. De maga az ő együttállásuk egy csúcs energia, de azt egy másik írásban.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5818048260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu