Merkúr-Plútó együttállás – 2023. február 10.
2023. február 09. írta: Csillagtenger

Merkúr-Plútó együttállás – 2023. február 10.

A beavatás beavatása. Merkúr maga a beavató, hiszen Hermészként mindhárom világ között ki-be sétálhat, Plútó pedig Hádészként az Alvilág ura, ezáltal a mágia maga. A mágia a belső tudás tudatos használata. Ketten együtt egy energiaként, abszolút tudatosság, hiszen Merkúr tudja mit, Plútó tudja hogyan.

Ráadásul ez az együttállás elkezdi Plútót átvinni a Bak csillagaiba, ahová ő maga is készülődik. A Nyilasból már kilépett (2023. jan), de még nem ért el a Bak csillagképig (majd csak 2024. áprilistól kezd el belépegetni), mert van egy rés a két csillagkép között, és Plútó lassan ér oda, de kezdi látni már a Bak fejét, amit Merkúr most megmutat neki. A Bak feje a tudatos tudatosság. Mikor Plútó belép majd oda a Nyilasban megszerzett fénytudatosságot viszi le nekünk, amit csak ő tud igazán, hiszen nincs még egy bolygó aki annyira mélyre tudna menni mint Plútó. A Nyilas maga is mélyen van, nagy titkot rejteget, ezt egyedül Plútó ismeri, aki át is viszi a Bakba. Ez egy olyan tudás, ami túlmutat a látható világon mert megmutatja mit jelenti az, hogy karmán túl. Ezt is csak Plútó ismeri, és most Merkúrral való együttállásában ennek első szikrája felcsillan, lesz még ennek folytatása, de ha eddig nem értettük meg milyen csodálatos időszakban élünk, talán ez megmutatja.

Aki figyel, már most elkezdheti észrevenni. Ezek hatalmas erők, hatalmas mágia. Mindezt úgy, hogy közben Mars a Nimród csillagaiba lépett.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8218045506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu