Még egy gondolat a hétvégi energiákhoz
2023. február 04. írta: Csillagtenger

Még egy gondolat a hétvégi energiákhoz

A hétvégi energiák csodálatos lehetőséget rejtenek a kitörésre. Gondolj bele, egy olyan világban élünk ahol mindig is azt hallottad és talán így is éled, hogy a világ olyan amilyen, mások hozzák meg a döntéseket, fogadd el, ne feszegesd a határaidat, kövesd a szabályokat. De ez nem ennyire fekete-fehér, lehet ez sokkal több ennél, ha felismered azt az alapigazságot, hogy az életedet te alakítod. Igen, van egy bizonyos csapás amit mindannyian követünk, ebben vannak szabályok, amik keretet adnak, hogy ne tévedjünk el, de közben ott van benne az a lehetőség, hogy megvalósítsd önmagad hiszen alapjában véve mindenki saját útját járja.

Mindenkiben van valami egyedi, egy olyan tudás, képesség, ami másnak nincs. Felismerted-e már magadban, és mered-e megélni? Rengeteg csoda és képesség van benned, és most ez a hétvége ezzel a Mars-Vénusz kvadráttal és az Uránusz felé irányuló nyíllal ahogy a Naptól és Holdtól is megy egy-egy kvadrát felé, abszolút kitörési és elindulási lehetőséget tartogat.

Tedd fel magadnak a kérdést mi a te igazi valódi zsenialitásod, mit is akarsz valójában, vagy ha úgy érzed el vagy akadva, tedd fel magadnak a kérdést, hogy hol és mikor akadtál el, mi az amin váloztatni szeretnél. Majd figyelj, meg fognak jönni a válaszaid, és utána lépj, indulj el és valósítsd meg azt a csoda életet amire vágysz.

Az tud igazán változtatni aki mer, aki bátor, aki el is hiszi, hogy meg tudja változtatni a világát, sorsát, életét. Aki elhiszi, ő képes is rá. Ez a hétvége erre ad hatalmas lehetőséget. Menj, élj, használd ki.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4718041000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu