Mars-Vénusz kvadrát – 2023. február 5.
2023. február 03. írta: Csillagtenger

Mars-Vénusz kvadrát – 2023. február 5.

Egy hatalmas erejű Mars-Vénusz kvadrát bontakozik ki vasárnap hajnalra (feb 5. 4:29) az égen ahol a két teremtő bolygónk teremtő fényszög kapcsolódásba kerül úgy, hogy mindketten emelkedő íven is vannak az ekliptikán, tehát mindkettő emelő erőt képvisel önmagában. Ez egy hatalmas erő. Érdemes kihasználni és odafigyelni teremtéseinkre, gondolatainkra, teremtéseinkre, főleg, hogy egyidőben történik a Telihold Uránusszal alkotott kvadrátjával, tehát egyszerre több teremtő erő is hat ránk életünk különböző pontjain amibe belejön maga a teremtésnek az ereje.

Mars-Vénusz kvadrátja által csodálatos lehetőséget kapunk valamiből való kiemelkedésre, hiszen a Mars a Bika szarvai csillagképében jár már, a Vénusz pedig a Vízöntő jövő csillagaiból adja ehhez az alapot. A Vízöntő jövő egy nagyon tiszta angyali energetikája életünknek ahol a legtisztább teremtő erők rejlenek. Tehát itt ebben van egy óriási kiemelkedés lehetősége, bármi amibe belekezdesz, csinálsz a hétvégén annak nagyon erős alakító ereje van, főleg hogy az Uránusz is kap két kvadrátot, aki a Kos csillagaiban éppen az új világunkat teremti.

Érdemes kihasználni, odafigyelni tudatosan a hétvégén a gondolatokra, érzésekre, mert az is teremtődik amire nem vagyunk tudatosak, de ha valamit szeretnél most megoldani, vagy legyőzni, valamiből esetleg kiemelkedni, akkor erre most hatalmas támogatást kapunk.

Ha szeretnéd ebből az energiából kihozni a maximumot, nézd meg, hogy a bolygók melyik házaidban állnak, Mars ikrek 11°14, Vénusz halak 11°14, és ennek megfelelően lépj. Az a ház, ahol a Mars van, az húz, oda helyezd a fókuszt, és érezheted majd ahogy emeli, tudatosítja azt a területet ahol Vénusz áll. De a vénuszi területre is fordíts figyelmet, mert a belső bizonyosság ott van. Érdemes ezt kihasználni, valahol talán ez is kicsit rásegít a halak Szaturnuszra, mert Szaturnusz arra a területedre készül belépni ahol most Vénusz halad.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1318040196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu