Fénytudásunk új szintjére lépünk – 2022. december 20.
2022. december 20. írta: Csillagtenger

Fénytudásunk új szintjére lépünk – 2022. december 20.

Jupiter ma, 2022. december 20-án 15:33-kor eléri a kos nulla fokát, ezzel szintet lép fénytudásunk. Ő Zeusz, a magas tudás, az isteni tudatosság, a mindent átfogó, rendszerben látó szellemiségünk, amivel megértjük életünk egészét.

Jupiter ezen lépésével valóban új szellemiséget indít életünkben, nemcsak mert új körön indít el (kos a kezdet), hanem mert ezt a bak nullán, fény születése pontján álló Nap-Hold kvadráttal együtt teszi (ez majd dec 22-23-án teljesedik be), amiben ott van az emberi-isteni születésének együttese, ráadásul Jupiter a kos nullára érkezésekor (dec 20) egy-egy mágikus fényszög kapcsolatban lesz a Nyilas fénynemző csillagaiban vándorló Merkúrral és a Bika fejéhez visszasétáló Marssal. Ebben a mágikus háromszögben valóban összekötődik a két világ, hiszen Jupiter a Halak csillagaiban jár, ami az isteni tudatosságunkra való visszaemlékezés energiája, a Nyilas ahol a bennünk lévő fényre tudatosodunk és be tudunk állni a fény útjára, a Bika pedig az isteni teremtőerők földi világban való működtetésének energiája.

Jupiter kos nullára érkezésével valahogy valóban összeér a két világ. Jupiter ráadásul a zeniten lesz abban a pillanatban mikor eléri a kos nullát, valóban mintha Zeusz az Olümposz tetejéről nézne le ránk és ezen teremtő (kvintil és kvadrát) fényszög kapcsolódásokkal adja le nekünk tudását, szórja a magját, nemzi gyermekeit, téged. Mintha most jönne el annak a pillanata, hogy az isteni fényt, amit anno Prométheusz ellopott és odaadott az embernek, amit idő előtt tett és meg is kapta érte a büntetését, de Héraklész már megváltotta tehát már ’szabad’ használni, szóval hogy ez a fény most tudatosodik, és innentől válik ’valósággá’, vagyis a földi útján haladó lélek (te) végre rájön isteni eredetére, képességeire, és ennek megfelelően kezdi el élni földi életét.

Ezek azonban még csak az első lépések, Jupiter itt most kinyit egy kaput, amit majd Szaturnusz-Neptunusz 2026. feburári megérkezése tovább tudatosít, és más szintre emel, de szerintem már most más gondolkodás kezd el működni, terjedni. Már tudjuk is mi ez, hiszen Jupiter megmutatta 2022. május-október között mikor besétált már járt a kos jegyébe. Aki tudatosan élte a 2022-es évet, végigcsinálta a szellemi diszciplinát amit a Merkúr-Jupiter szembenállás tanított, neki ez a szintlépés gyorsabb és tudatosabb lesz.

Ezzel a lépéssel oda is megérkeztünk, hogy felismerjük, hogy az új szintre csak akkor tudsz fellépni, ha uralod saját szellemiséged, hiszen a gondolat az eredendő teremtő elv. Akinek ez nem megy, maradnak a küzdelmek. Aki viszont tudatosodik az önmagában szunnyadó istenire, amit ez a Jupiter-Újhold kvadrát feltár, neki innentől kézzel foghatóvá válik a változás. Ez itt valóban egy hatalmas lépés, és 2023-ban nemcsak a földi síkon, hanem szellemi síkon is megtörténik ez a szintlépés, hiszen Jupiter 2023. májusban a Kos csillagaiba is belép.

Ő a kulcs az előttünk álló évekhez, nemcsak mert új körre indít mind a hétköznapokban és a szellemi síkon is, hanem ő lesz a halakban sétáló Szaturnusz mögött megbújó irányító elv is. Neptunusz, a halak másik ura is a halakban van, ő csak teszi a dolgát, az igazi támogatás Jupiter munkája és haladása. A 2022-es év készített fel erre, 2023-ban testközelből érzékeljük majd hogyan sikerült. Olyan időszak indul, ahol a tudatoddal azonnal teremtesz. Ezt, vagy azt. Hogy mit, azon múlik mennyire vagy tudatos a benned dobbanó istenire. Egy csodavilág vagy teljes káosz alakul(hat) ki. Igazából mindkettő lesz egyszerre, de az, hogy te ebből melyiket éled, egyedül rajtad múlik.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5618006682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu