Beavatás és Telihold – 2022. november 8.
2022. november 07. írta: Csillagtenger

Beavatás és Telihold – 2022. november 8.

Holnap délre, 2022. november 8-a 12:02 percre kiteljesedik a Telihold ami mindenki számára beavató minőségű. Egyrészt mert a nap a skorpió jegyéből világít rá a teljesen kitárulkozó lélek minőségre, másrészt egy Nap-Merkúr együttállás pillanatában történik ez, ami maga beavatás. Ilyenkor megértjük önmagunkat, ami most a saját mélységünk, titkaink, saját magunk elől is elrejtett isteni képességeink felismerését hozza. És ez azonnal kitárul a Telihold kerek Holdján keresztül, így a felszínre kerül és meg is érted. Mekkora hatalmas dolog ez. És ezzel egyidőben a felszabadulás is megtörénik a Hold mellett álló Uránusz által. A legbelső feltárul és minden félelem eloszlik, ha mertél szembenézni az elmúlt napok helyzeteivel, történéseivel és elmentél a mélybe, kutattál, kerested a saját szimbólumaidon keresztül ezen történések mögött rejlő magyarázatot. Ez nagyon belső munka, ezt kintről nem lehet, az tudja ennek az energiának a kincseit, lehetőségeit megragadni aki foglalkozott a belsőjével. Nem baj ha nem érted teljesen mi miért történt, nem baj, ha nem tudod melyik ház és az mit jelent, a lényege, hogy foglalkozz vele, keresd a válaszokat. Ezek a belső dolgok úgyis megmutatják magukat, eljön a megértés mikor kész vagy rá, hogy a tudattal is megértsd. Itt a lényeg most az volt, hogy merd megtenni ezt az első lépést, hogy szembenézel azzal a belső titkos világgal legyen ott bármi.

A skorpió egy zseniális energia, mindent feltár, ha hagyod. És ez most azonnal beültetődik a kétkezi teremtésbe a bika által, amihez Uránusz adja azt az erőt, amivel ki tudsz törni a tömegből, mersz saját utadra lépni, mersz önmagad lenni, vagyis szabad vagy. És mindez a két kvadráttal a Szaturnusz felé abban segít, hogy megtudod ki vagy valójában. Aki ezt tudja, az már nem teremt karmát. Tudod mekkora hatalmas dolog ez?

Akinek tehát sikerült a skorpióságot jól megélni az elmúlt napokban, tehát dolgozott magán, neki harmóniába kerül énje halandó és halhatatlan része (Mérleg csillagai), ezáltal eljut oda, hogy tudja, hogy nincs semmi ami ártana neki, tudja mit akar, mert már nem fél az új útra lépni (Kos csillagai), ami ugyan ismeretlen ezért mindig bizonytalan kicsit, de már tudja, hogy a felettes énje vezeti, ezáltal egy tudatosabb, boldogabb és teljesebb életet él. Na, ez egy akkora hatalmas erő, amit csak akkor értesz meg, ha már működteted.

Szerintem itt már igazán nincs mit tenni, csak engedni, hogy még történjen aminek kell, a többit az isteni éned elrendezi.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3417972750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu