Telihold felé
2022. november 04. írta: Csillagtenger

Telihold felé

Csodálatos és nagyon nagy erejű Telihold felé közeledünk, a Holdcsomópontok részvételével, Nap-Merkúr-(Vénusz) együttállással, Hold-Uránusz együttállással, ezáltal az ő szembenáállásukkal és középen Szaturnusz kvadrátjával, akire így az energia irányul, hiszen ő van a háromszög, vagyis a nyíl hegyén. Ez a Telihold kinyit egy kaput, feléleszti a belső mestert, rögtön kirajzolja a célt is ahová az új körre elindulsz és még azt is megtudod, hogy valójában ki vagy.

Ez egy globálisan mindenkire ható energia, akkor is ha nem mindenki tudatos rá, de a lényege mégis az egyéni hatás, hogy mit tudsz ebből te kihozni, mennyire tudod kihaszhálni a benne lévő hatalmas lehetőséget, hogy tudatosan lépj előre utadon, mert a lépéseket te teszed, akkor is ha közösségben élsz.

A folyamat november 3-án már elkezdődött Vénusz-Felszálló együttállásával, és majd november 11-én Nap-Szaturnusz kvadráttal lépünk ki belőle, a csúcsa november 8-a, a Telihold napja. Tehát ez egy több mint egy hétig tartó hatás, vagyis nem csak egy pillanat ami jött és elment, hanem lehetőséget ad arra, hogy valóban kihasználd. De persze azért tenni kell érte.

Azt érdemes megnézni, hogy melyik házakban áll fel maga a Telihold vagyis hol van a Nap-Merkúr-Vénusz-Leszálló Holdcsomópont csapata, a skorpió 13-19 közötti tartománya, valamint velük szemben a Hold-Uránusz-Felszálló Holdcsomópont együttese, a bika 13-17 fok közötti tartománya és középen Szaturnusz a vízöntő 19 fokán. Nézd meg azt is, hogy ez tengelyt vagy születési bolygót érint-e, ugyanis azokat is beaktiválják, jó ezt tudni, mert azáltal azon energiáidat is másképp tudod majd innentől működtetni.

Fókuszálj oda, ahol a Nap-Merkúr-Vénusz-Leszálló sétálgat. Ott kapod meg ugyanis a beavatást, ott van lehetőséged ráismerni belső valódi erőidre, nemcsak mert skorpió, hanem mert ott van a Leszálló és a Nap-Merkúr együttállása is. Vagyis fordítsd tudatosan figyelmedet erre a területre, ezzel foglalkozz most, és mindezt úgy, hogy, azt csinálod ami a szíved vágya, hiszen ez a Mérleg múlt csillagaiban történik. Vagyis éld ezt a részét életednek, a hétköznapokat de mégis úgy, amit Castorod, a halandó részed, a fizikai én meg akar élni. Akármi is az, azt csináld. És figyeld meg, hogy hogyan változik nemcsak ez a területe életednek ahogy erre figyelsz és tudatosan éled, hanem azt, hogy ahogy éled ezt a területet milyen erőket ébreszt benned, mennyivel magabiztosabb vagy ezáltal, és mindezt egy olyan belső bizonyosságból, ami valóban a tied, és ez elvehetetlen.

Ennyi a dolgod, ezzel foglalkozz, ezt csináld, éld ezt a területet, mert ez fogja nyitni a kaput befelé, ami megmutatja az utat előre mire kiteljesedik a Telihold. Meg fogod látni az utadat, amit a Hold-Felszálló-Uránusz mutat, azt a belső utat, ami valóban a tiéd. Hiszen egyrészt maga a Telihold kitárja a belsőt, ahogy Teliholdkor a Hold kiteljesedik, raádásul a Hold most a Felszállóval áll együtt, és a Felszálló hozza a felszínre a belsőt.

Tehát elhozza a Telihold annak a lehetőségét, hogy felismerd a benned lévő képességeket, mindazt, amit a Nappal megélve a skorpiós házadban megtaláltál magadban, és azokat felhozd a felszínre, hogy így lépj az új útra, amire Uránusz visz, aki egy másik dimenzióba visz a Kos teste csillagaival. És a bónusz, Szaturnusszal az íj hegyén a Bak-Vízöntő csillagaiban tudatosodsz arra is, hogy benned van a fény, vagyis megtudod valóban ki vagy, isteni a földi létben. Ennél nagyobb erő nincs szerintem, főleg egy halak Szaturnusz időszak előtt.

Szóval éld a skorpió házadat, ez most a lényeg, ezzel foglalkozz.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9117970100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu