Teremtő mágia – 2022. október 29.
2022. október 27. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. október 29.

Újabb teremtő mágia elindításának lehetőségéhez értünk, ugyanis a Hold újra eléri a Nyilas csillagkép íja hegyét, az Al Nasi csillagot. De itt most Jupiterrel kvadrátban teszi, aki éppen a halakba visszalépve a fény születése pontján van. Jupiter kap a Naptól egy mágikus fényszöget is az Angyalból, amivel segíti, támogatja annak a nyílnak az elindulását. Ez is mutatja, hogy még mindig, együtt, egyben dobban minden, hiszen egybeér az angyali birodalom, a teremtői birodalom és a nyíl, ami a hazautat mutatja.

Ez a teremtő mágia az elmúlt napok nagyon erős teremtő energiáit egészíti ki, vagy erősíti, valóban nagyon erős teremtő időben vagyunk, a mágia elindításának pillanatában még a földi síkon is, hiszen a Hold-Jupiter kvadrátja a 8-12-es mágikus, lelki házakban áll fel.

Az Angyalok jelenléte most a legerősebb, nyitva a mélylélek kapuja összekötve a koronacsakrával, egyszerűen minden adott a jelenben ahhoz, hogy felismerd a földi síkon túli valódi önmagad, a benned lévő isteni erőket, önmagad teljességét, hiszen ebben a földi ruhában csak egy részed vagy. Mikor újra tudod, és érted, hogy te ennél sokkal több, az egész vagy, ezáltal mindenre képes, ezt az anyagi világodat is másképp éled.

Bármi teremthető egy ilyen mágiával, de én most azt javaslom valami olyat érdemes ami túlmutat a hétköznapok látható vágyain. De nagyon fontos, hogy magaddal kapcsolatosan teremts, mert nem tudhatod, hogy a másiknak mi az útja, abba ne szólj bele, nem jó sem neked, sem neki, akkor tudsz majd adni a másiknak, ha te magad teljességben vagy önmagaddal. Először tehát magadat kell építened, hogy aztán abból adj.

A mágia elindításának ideje 2022. október 29. 17:59 DNY-i irányban a Hold felé. Mikor nyitod a teret, a szíved, javaslom nyílj meg a teljességnek, az univerzumnak, az angyaloknak, az egésznek, hiszen most minden összeér a Hold-Jupiter-Nap kapcsolódása által. Szólítsd meg Artemis istennőt, az első alkalommal az Angyalokat és Zeuszt is, és a szokásos módon végezd el a szertartást. A mágia 2022. október 29-november 18-ig tart. A következő napokon a napkelte ideje vagy a reggeli órák a legalkalmasabbak kelet felé fordulva.

A mágia menetéről többet itt olvashatsz: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Ezzel a szertartással most kaput nyithatsz önmagad fénye felé, ahová Jupiter visz vissza, vagyis a kezdetekor ráérezhetsz mi is az a belső világ, érdemes az első alkalommal valóban átélni ahogy belépsz. Egyszer kell csak tudni ráérezni, utána mindig megvan.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3817963838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu