Teremtő mágia – 2023. február 16.
2023. február 13. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2023. február 16.

A Hold ismét eléri a Nyilas csillagkép Alnasl csillagát 2023. február 16-án 8:36 perckor, amivel ismét lehetőségünk nyílik valami tudatos megteremtésére, a fény tudatos elindítására. Gondold át mi lenne az, amihez az égiek segítségét kérnéd. Ilyenkor mindig érdemes nagyban gondolkodni, egy olyan teremtést útjára indítani, ami igazán nagy vágyad, életed minőségében hoz változást.

Fogalmazd meg magadnak, majd 2023. február 16-án reggel 8:36 perckor kelet felé fordulva Artemis istennőt szólítva indítsd el teremtésed amit további 20 napig ismételj meg napkelte idejében szintén kelet felé fordulva. A mágia utolsó napja 2023. március 8.

A mágiával kapcsolatos további információkat itt találsz: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Érdemes kihasználni az ezekben a lehetőségekben lévő varázslatot, erőt, amivel nemcsak saját tudatosodásodat segíted, de emeled is életed minőségét. Most nagyon szép emelő erő is van a teremtésben, mert minden bolygónk direkt mozgású és emelkedő pályán haladnak.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6518048364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu