Nap-Vénusz együttállás – 2022. október 22.
2022. október 21. írta: Csillagtenger

Nap-Vénusz együttállás – 2022. október 22.

Megérkeztünk ehhez a gyönyörű pillanathoz, a Nap és Vénusz együttállásához. Ez egyszerre gyengéd és energikus ahogy a vénuszi teremtő, szerelmetes erő kapcsolódik a Nap férfias fényenergiájához. A szerelem ölelelése, amiben a férfit rabul ejti a nő bája, kecsessége, szépsége, a nő pedig beleomlik a férfi védelmező és biztonságot adó de mégis lágy karjaiba. Az igazi valódi szerelem, amikor a szépség a fénnyel összeér ráadásul még éppen a Vénusz uralta mérleg jegyében (29’24) ezáltal ott van benne a lágyság, a harmónia, a két oldal egyensúlya, a teljes szerelem.

De igazi ereje ennek az együttállásnak az Angyalok ölelése ami mindezen földi szerelem mellett megjelenik ebben az energiában, vagyis maga a létezés, a teremtői energia, a láthatatlan világ, az egész, hiszen nemcsak, hogy az Angyal csillagaiban áll fel az együttállás, hanem pont úgy mint a legutolsó Teliholdkor is volt a Nap helyzete, vagyis a fény születése pontját szimbolizáló IC-n, ami maga a Teremtő szeme, ráadásul még kvadrátban Plútóval, ami által univerzális töltetet is kapunk hozzá.

Vagyis ez az együttállás észrevéteti, megláttatja velünk a valódi szerelem erejét, ami egyébként minden pillanatban körbevesz, elég ha kinyitod a szemed, meglátod a körülötted vibráló életben, a természetben, az élet dobbanásában, ahogy Földanya lüktet, él, körülölel, táplál, védelmez, óv és támogat azáltal, hogy folyamatosan változik, megújul, de ha megfigyeled, ott van a kapcsolataidban, a teremtéseidben, a szívedben, a gyermeked mosolyában, a kutyusod farokcsóválásában, az eladó kedvességében és mindenben. Az Angyalok lágy ölelésükkel erre nyitják most szemünket.

Ez az együttállás egy valódi mágikus pillanat, egy hatalmas teremtő erő, érdemes kihasználni erejét, főleg, hogy életünk mindhárom síkját aktiválja (Nap-Vénusz a földi, mérleg jegy a lelki és Angyal az isteni síkokat). Már azzal, hogy tudsz róla észreveheted, hogy más vagy, másképp érzel, máshogy látod a világot, de ha még át is adod magad ennek a hatalmas energiának, még többet ki tudsz hozni belőle, mert bele tudod vinni a tetteidbe, szavaidba ami meghozza a változást az életedben.

De konkrét teremtésre is alkalmas, igaz nem az egzakt pillanatában, mivel az éjszaka közepén lesz teljes, amikor sötét van (okt 22. 23:17), ezáltal másnap napkeltekor (okt 23. 7:18) érdemes keleti irányba a Nap-Vénusz felé fordulni és teremteni, elmondani, kimondani, lefesteni azt a világot amit élni szeretnél, akár vasárnapra virradó álmodat is ha emlékszel rá, mert ott a lelked szólt hozzád és hozzá látni, érezni, átélni, megélni, hogy minél gyorsabban megvalósuljon. Küldd ki az az univerzumba, kérd hozzá az Angyalok támogatását, akik most amúgy is itt vannak körülöttünk, várják kérésed. A Napkelte pillanatára már Szaturnusz is újra földi pályára áll, épp elindul fordulása után, vagyis azonnal teremti számunkra.

Valódi mágikus, mégis kézzel fogható energia. Használd a szerelem erejét, teremts.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9617959376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu