Telihold a Fényföld felé – 2022. október 9.
2022. október 09. írta: Csillagtenger

Telihold a Fényföld felé – 2022. október 9.

Plútó direktbe mozdulásával indult a mai nap (okt 9) és egy csodálatos Teliholddal zárul. Mind a kettőben benne van a jövő felé való indulás, Plútóról már volt szó, nézzük most a Teliholdat.

A Telihold maga a Szűz csillagkép jövő lába és a Visszaúszó Halak csillagait összekötve teljesedik ki, ami néhány nap múlva, az október 12-i csodaszerdában teljesedik ki, amikor a Hold eléri az Uránuszt, a Nap pedig a Szaturnusz trigonját, így a Nap de inkább a Hold egzakttá teszi a már egy ideje alakuló, de teljes egzakt állásba már nem visszaérő Szaturnusz-Uránusz kvadrátot, ami a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb energiája volt. A Nap és a Hold-Uránusz között is lesz egy kvinkunx fényszög így hármójuk között kialakul egy háromszög amivel bent marad az energia. Olyan ez a pillanat, mintha most kerülne fel a korona a tavalyi évre, amin egész évben dolgzott Uránusz és Szaturnusz. Mindezt fűszerezi az aznapi Merkúr-Jupiter harmadik szembenállása és a Mars-Neptunusz kvadrátja is. Tényleg egy csodanap. A mai Telihold erre készít fel, de van ennek egy tágabb üzenete is a jövőnkkel kapcsolatosan.

A Nap ugyanis a Szűz jövő csillagaiból világít rá a Visszaúszó Halak fonalában kiteljesedő Holdra. Mikor a Hold kitárul, kitárja a ’neptunuszi’ énünket, lelkünk mélyét és mivel ezt most a Halak csillagaiban történik, ami a teremtői énje önmagunknak két dolgot is hozhat, függően ki hol tart. Egyrészről megmutatja mivel van még dolgod azzal kapcsolatosan, hogy azzá válj aki valójában vagy, vagyis mi az amiben még nem léptél túl a múlt berögzöttségein, hiszen a Nap már a Szűz jövő csillagaiból küldi a fényt. De benne van annak a lehetősége is, hogy felismerd ki is vagy valójában a fizikai ruhád mögött és milyen tervvel jöttél, hiszen a Visszaúszó Halak az önmagadra való (újra)tudatosodás lehetősége, és a Nap (az én) már az új utakra, angyali világ felé lépett Szűz jövő csillagaiból néz ide.

És ez még nem minden, ma éjszaka valóban megnyílik a két világ, mert nemcsak hogy Telihold van mikor a lélek teljesen kitárul, hanem pont abban a pillanatban egzakt a Telihold amikor a Nap és Hold abszolút egzakt kvadrátban van az ASC-el. Feláll egy nagy sorskereszt, ahol az isteni tengely a Telihold. Itt most valóban felvillan a másik világ. Ez egy pillanat lesz, csak négy másodperc amit vagy álomban, vagy meditációban tudsz elkapni (október 9. 22:54 perc 46-50 mp között magyar idő szerint). Én nem is tudom volt-e ilyenre már lehetőség. Ezt úgy tudod megélni, hogy tisztán (alkohol, TV, mobil, szex nélkül) és időben, 21-22 között lefekszel ma este, hogy át tudj érni a túloldalra mire ez a pillanat eljön, vagy várd meg a 22:54-et és meditálj. Ekkor megnyílik valami, megláthatod ki vagy és hol tartasz.

A lényege az egésznek, hogy ezt hagyni kell történni, ezt most nem kell elmével felfogni, hiszen itt az elmén túli mutatja meg magát, amit tudunk hogy van, de nem értünk igazán. Vagyis az a jobb, ha nem emlékszel, mert akkor nem írod át ébredés után. Ez egy energia, ez megtörténik, akkor tudsz belőle profitálni, ha lefekszel, nem ébren vagy. Semmi más hókusz-pókusz nem kell. Ami ma éjjel történik, szerdán, október 12-én lép tovább, de már akkor ’tudatosan’, mikor a Hold eléri az Uránuszt, aki a Kos csillagaiban forgolódik, hogy belökjön a Fényföld felé. Uránusz most még hátráló mozgásban van, tehát még most az isteni tervezés folyik, de a Teliholddal jön ehhez egy információ, hogy tudd mifelé is indulnál. Az egészhez Szaturnusz adja a Vízöntő/Bak csillagaiból az út tudatosságát és maga Szaturnusz által a tudatos elindulás lehetőségét. (Lehet érdemes újra elolvasni az augusztus 24-i Uránusz fordulása írásomat.)

Ne feledd, Plútó már beállt direkt pályára, ez a Telihold és az őt követő energia segít a tudatos előrelépésben. A lépés mindenképpen megtörténik, de az a nem mindegy, hogy te teszed meg azt az első lépést vagy csak belesodródsz.

Nem kell mást csinálni, használd ezt a napot a tudatos tervezésre, hogy merre indulnál a látható világban, mi számodra a Fényföld, ahová leraknád az aranygyapjúd, vagyis milyen próbák elé állítanád magad a következő körre. És feküdj le időben.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr717950080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu