Teremtő mágia – 2022. október 2-22.
2022. szeptember 28. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. október 2-22.

Újabb teremtő mágia elindításának pillanata közeledik, ami most nagyon erős lesz, mert a Hold éppen dupla kvadrát kapcsolatban lesz a Vénusz-Jupiter szembenállással a hármójuk által alkotott háromszögnek a csúcsán, tehát egy nyíl végén lesz éppen. Mindezt úgy, hogy mikor a Hold eléri a Nyilas íja hegyét, éppen a Napkelte helyén, a keleti horizonton lesz felkelőben, vagyis maga a Nyilas csillagai és velük együtt a Hold is születőben lesz, a Hold még növekvő is, tehát abszolút erővel indul most útjára bármilyen teremtésed, főleg, hogy a két úgynevezett bőség vagy szerencsebolygó, a Vénusz és Jupiter teremtő ereje támogatja. Ráadásul a Merkúr is ezen a napon fordul előre amiben eleve elindulás van.

Ennek erejét érdemes kihasználni, és merni nagyot gondolni, vagyis magával a teremtéssel, a földi léttel, az univerzummal, ez életed egészével kapcsolatban is akár, nem csak valamilyen hétköznapi vággyal. Egy nagyon gyönyörű, emelő időszakban élünk, függetlenül attól mit látunk a hétköznapok látható világában. A jelenben ugyanis nyitva van az a kapu amin keresztül a kezdeti fényenergia megérkezett, vagyis az élet elindult ebben a Naprendszerben amiben mi élünk. Ez az energia most egy másik síkon mutatja magát, a jelen emberének tehát valóban egy vissza nem térő lehetősége van szintet lépni ebben a testet öltésében. Persze ez lehetőség, nem kötelező. Az energia áramlik, éljük, akkor is ha nem vagyunk rá tudatosak, minden pillanatban jelenünk része és aki akarja ki is használhatja mert azért tenni kell érte. Vannak azonban kiemeltebb pillanatok, amikor tudatosabban és könnyebben ki tudjuk használni erejét. A fény születésének pillanatában elindított teremtés pont ilyen.

Ennek a lehetősége érkezik vasárnap, október 2-án, ami egy amúgy is nagyon erős hétvége közepén van. Jó előre szólok, hogy legyen mindenkinek ideje felkészülni a kérésével. A mágia elindításának ideje 2022. október 2. 14:03 keleti irányba fordulva, a mágia utolsó napja október 22. Egy mágia, egy teremtés, minden nap ugyanaz, 21 napon át lehetőleg a reggeli órákban mindig kelet felé fordulva, Artemisz istennőt megszólítva.

Aki még nem hallott erről a mágiáról, minden szükséges információ az alábbi linken olvasható: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/.

Teremtsd meg magadnak az isteni világot a földi síkon.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4917942222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu