Vénusz-Mars kvadrát és Nap-Neptunusz szembenállás – 2022. szeptember 16-17.
2022. szeptember 20. írta: Csillagtenger

Vénusz-Mars kvadrát és Nap-Neptunusz szembenállás – 2022. szeptember 16-17.

(Ezt az írás jóval aktualitása után tudom itt megjelentetni, mert nehézségeim adódtak a blog.hu-ra való belépéssel, de gondoltam mégis kirakom, mert fontos üzenetek vannak benne és akár utólagosan is segíthet dolgok megértésében.)

Ahogy az előző írásomban írtam egy gyönyörű folyamatba lépünk bele a mai nap (szep 16) amit egyben érdemes nézni, de ezek az energiák külön-külön is nagyon erősek, amikről azért jó tudni, szóval nézzük őket. Kezdjük a Vénusz-Mars és Nap-Neptunusz kapcsolódásaival.

A Vénusz-Mars kvadrát egy nagyon erős teremtőerő, a két termékenység, szerelem bolygónk van teremtő kapcsolatban, ilyenkor nagyon nagy a szerelem ereje, sokkal könnyebben meg tudunk valósítani dolgokat az életünkben úgy általánosságban is, a teremtés sokkal erősebb, hamarabb megjön az ötlet is az alkotásra és hozzá azonnal az elindító, teremtő erő amivel ez meg is tud valósulni. Tehát ez egy igen termékeny nap, érdemes kihasználni erejét. Ahogy a nap vége felé haladunk ez úgy fog erősödni (egzakt szep 16. 20:49). De ez lehet egy feszültséggel teli nap is ha valakinek vannak önmagában belül frusztrációi, önmagával kapcsolatos elintézetlen dolgai, akkor azok is előtörhetnek és megjelenhetnek ma a kapcsolatokban, és mindabban ahogyan viszonyulsz úgy általánosságban az élethez. Lehet nem is kell valakibe belekötni, hanem egyszerűen valahogy a dolgok nem úgy alakulnak ahogy te akarod, mindenben elakadsz, a kék sem kék, semmi nem tetszik, semmi nem működik. Ilyen is lehet a nap, vagy ennek az ellenkezője amikor annyira olajozottan, csodálatosan működnek a dolgok, bármi amit akarsz azonnal teljesül, de ahogy alakul a nap megmutatja hogyan állsz a két teremtő bolygóddal.

A szellemi vezérletük az Oroszlán és Nimród csillagai, nagyon magas szellemi vezető energiák ezek, két uralkodó energia, amiből most a két teremtő bolygónk táplálkozik. Van itt tehát a felső vezetéstől egy gyönyörű iránymutatás, hogy merre haladj, mit teremts, merre menj ahhoz, hogy észrevedd a szépet. Érdemes csak egyszerűen követni a sugallataidat, gyönyörűen vezet ez a két uralkodó energia abban, hogy igazán termékeny és szerelemmel teli napod legyen.

Majd ezt követően az éjszakai órákban, hajnalban (szep 17. 00:21) teljesedik ki a Nap-Neptunusz szembenállása. Ez éjszaka történik amikor a Nap maga is alszik, Neptunusz, a mélylélek bolygója pedig eleve lent van saját birodalma legmélyén saját palotájában, tehát ami történik az valóban a láthatatlanban történik. A Nap most besüt az óceán legmélyebb pontjára, a legláthatatlanabb birodalmat tárja fel, tehát rá tudsz látni önmagad belsőjére, önmagad valódiságára saját magad valódi szemszögéből és ismerheted meg a lelkednek a mélységeit. Mivel ez éjszaka történik, akár álomban, akár meditációban mert még ébren vagy és belemész egy meditációba, a valódi valódiságodat mutatja meg, mert az éjszaka a láthatatlan ideje. Nappal van a látható, az úgynevezett kétségek világa, de az éjszaka a valódi világé.

Vagyis egy csodálatos utazásban vehetsz részt éjszaka ami által egy felsőbb de mégis belső nézőpontból láthatsz rá arra amire márciusban már ráéreztél amikor a Nap a Neptunusszal együtt állt (már 13) ugyanitt a víz legmélyén, a mélylélek birodalmában. Tehát most más aspektusból láthatod meg saját világodat, lényedet. A lényeg, hogy ebben ne keress értelmet, magyarázatot, az érzéseket keresd, abban amit álmodtál, vagy ami a meditációban történt. Ennek az érzelemvilágát érdemes megfogni és abban elmerülni, nem hozzáadni a logikát, értelmet mert az félrevihet. A valódi valóság, a szavakon túli érkezhet meg hozzád, főleg, hogy Neptunusz a halak zodiákus Halak csillagkép kettősében jár (ezt hívom Egységnek), vagyis valóban lényed teljességére láthatsz rá. Ehhez nincs recept, hogy ez mit jelent, hogyan kell ezt csinálni, tudod te ezt nagyon jól. Érezz rá, aludj. Javaslom feküdj le időben ma este, hogy el tudj mélyülni az álmok birodalmában mire a fényszög beélesedik. Ha nem emlékszel az álmodra, talán az a legjobb, mert akkor valóban a mélyben dolgozott valami, és az a valóság. De az élményt, akármi is lesz, érdemes felírnod Neptunusz naplódba.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5717935648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu