Telihold Főnixszel a mélyben – 2022. szeptember 10.
2022. szeptember 20. írta: Csillagtenger

Telihold Főnixszel a mélyben – 2022. szeptember 10.

(Ezt az írás jóval aktualitása után tudom itt megjelentetni, mert nehézségeim adódtak a blog.hu-ra való belépéssel, de gondoltam mégis kirakom, mert fontos üzenetek vannak benne és akár utólagosan is segíthet dolgok megértésében.)

A 2022. szeptember 10-én 11:59-re kikerekedő gyönyörű Telihold az Oroszlán és Vízöntő csillagképeit összekötve most azt mutatja meg elsődlegesen hogy készen állsz-e a továbblépésre, arra, hogy belépj a ’Mennyországba’, vagyis elérd földi utadon azt az állapotot amire mindig is vágytál, ahol minden tökéletesen működik. Ide belépni csak az tud, aki uralja saját életét, saját útját követi, ki meri mondani, meg tudja lépni azokat a fontos dolgokat, ami egy király sajátja, amivel egész népét irányítja. Ugyanis csak az szabad, aki saját maga ura és még saját magát sem uralja le saját félelmeivel.

Ide eljutni, ezeket a döntéseket meghozni, ezeket a lépéseket meglépni nem mindig egyszerű, egy napi apró dologban sem mindig, a nagyobb döntéseknél meg még inkább. De csak akkor tud boldogan, bőséggel virágozni a birodalom, vagyis lesz boldog az életed, ha a ’király’, vagyis te fel tudsz nőni szerepedhez és kezedbe tudod venni saját életedet. A jó királyok a bölcs királyok, akik ismerik és vállalják tetteik következményeit és képesek a változtatásra ahol szükséges.

Ez a Telihold most megmutatja te mennyire vagy bölcs királya saját életednek, mennyire vagy szabad és mennyire vagy kész erre a nagy lépésre.

És ezt nagyon mélyen belül, mert a Hold mélyen az ekliptika alatt jár kiteljesedésekor, ezáltal behozza a Főnix energiáját. A Főnix a belső beavató út, az Eriadanusi út végső állomása, ahol a lélek a próbák útját kijárva, amin csak egyedül tud végigmenni, szintet lép. A Főnix tehát már egy végállomás, amiben benne van ennek a belső beavatói útnak és a benne lévő próbáknak minden tudatossága, az, hogy igaz a közösség részeként élsz és működsz, a közösségtől tanulsz, de az utat egyedül járod, amit csak akkor tudsz végigcsinálni, ha nem a közösségtől várod a megoldást, hanem a közösség részeként, tőle, általa tanulva, de saját tapasztalati utad járod, amiért eredendően idejöttél. Ugyanis a szintlépés csak ekkor történik meg.

Az iránymutatás azonban mindig megvan, mint ahogy fentről, a Nap fölül most az ősbölcsesség energiája, a Nagymedve és a Vadászkutyák csillagai az irányadók, akik felfedik neked azt a bölcsességet, azt az őstudást, amiben benne van a láthatatlan világ összes ereje és tudatossága, ami a királyt királlyá emeli. Ez a kapu nyílik most meg ezzel a Teliholddal, de ezt neked kell tudni meglátni, észrevenni, meghallani és a megfelelő lépéseket megtenni.

Ebben a Teliholdban tehát benne van, hogy megértheted azt, hogy történjék bármi, akkor is csak az vezet haza, ha te döntesz, te lépsz, te tanulsz, te járod az utat a közösség részeként de mégis saját egyéni utadat járva. És ehhez bónusz, hogy a Hold a Nappal való szembenállásból kilépve este 22:55-re elérkezik Neptunuszhoz és leviszi mindezt a lélek mélyére. És ami ott történik az tényleg van. Vagyis holnap valóban feltárul mennyire vagy életed ura vagy még a félelmeid vezérelnek. És ezt jó tudni mielőtt Szaturnusz a halakba lép, hogy tudj változtatni ha még kell.

Erről szól ez a holnapi nap miközben Merkúr elindul hátráló útján vissza a Vindemiatrix csillagtól, a földi létezés lelkiségétől, szívétől akivel egész nap együtt áll, tehát Merkúr által a láthatóban is megértheted most földi utad lényegét.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1117935624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu