Vénusz a Regulus csillagnál – 2022. szeptember 5.
2022. szeptember 06. írta: Csillagtenger

Vénusz a Regulus csillagnál – 2022. szeptember 5.

Ez hatalmas erő. A teremtés és szerelem ereje Vénusz a sorsuralás csillagképében az Oroszlánban ahol megéljük azt a csodálatos erőnket, hogy igenis mi teremtjük a világunkat. És most itt jár Vénusz, a teremtő erőnk, a szerelem befogadásának ereje, ráadásul az Oroszlán szívénél, a Regulus csillagnál, ahol ezt le is tudjuk hozni hétköznapi életünkbe.

A csillagos ég kutatása során nagyon sokmindenre rájöttem már, köztük arra is, hogy az egyik legnagyobb erő a szerelem elfogadásának képessége. Aki ugyanis nem tudja elfogadni a szeretetet, az életet nem tudja elfogadni. És ez fizikai létünk egyik alapenergetikája, enélkül nincs fénnyel teremtés, vagyis annak lehetősége, hogy az istenit éld meg a hétköznapokban. Akkor ’csak’ fizikai létezés van, ami nyilván így nem teljesen igaz, mert isteniként dobbansz abban a fizikai testben, anélkül nem is tudna élni a test, csak egy ’fadarab’ lenne. Szóval ha csak fizikai van, abban szenvedély-szenvedés van, vagyis a két véglet. Igaz, ez a fizikai létforma sajátossága, ezt jött tapasztalni a lélek, de azt hiszem már épp eleget tapasztaltunk, megéltünk hosszú földi utunk által, hogy végre rájöjjünk, hogy lehet ezt másképp is.

Ez szerintem a Vénusz-Regulus kapcsolata, ezt tárja fel, hogy igenis, lehet a szerelem erejével élni, sőt, ez az ami a földi utadat támogatja, szebbé, élhetőbbé teszi. És ehhez nem kell más, mint befogadni, vagyis tudni elfogadni a szeretetet, az életet. Magadat. Ennyi. Nem kell több. Ha szereted magad, a tested és lelked együtt dobban, beteg sem vagy, mindent azonnal el tudsz intézni, nem kell sorban állnod, nincs nehézség a hivatalban, a munkádban, a főnökkel, a pároddal, a szomszéd fűje máris nem zöldebb. Mert minden egész és teljes és a szeretet erejében vibrál, hiszen szereted magad, ezért a feladatok, amik jönnek, mert azok mindig jönnek, ez a létezés lényege, máris csak kihívások és nem nehézségek. És akkor tudsz nevetni is saját bénázásaidon és nem a másikat hibáztatod és vagy dühös rá, amivel azonnal azokat a sötét energiákat erősíted.

Ha szereted magad, az élet szebben lüktet, dobban, és meg tudjuk élni az istenit a földön, úgy, ahogy elképzeljük az istenek világát a mennyei síkon, ami nem is képzelet, mert van, és tudjuk hogy van, mert két testetöltés között ott vagyunk, csak a fizikai testben ezt elfelejtjük. De közben valahol mégis tudjuk, mert azért itt vibrál bennünk. Szóval tudjuk. És épp ezért lehetséges szerintem, hogy azt az istenit megéljük itt lent is, mert tudjuk hogy létezik olyan. Ehhez nem kell más, mint saját magad feltételek nélküli elfogadása.

Ez az amiről Vénusz Regulus csillaggal való együttállása szól. Ez van ma-holnap, ezt tudod most megélni. És ez a Vénusz kapcsolódik a Holdhoz, aki éppen a Nyilas íja hegyénél jár, a fénynemzés pontján. Ezt a szeretetet tudod most elindítani azzal a teremtő mágiával. Mekkora hatalmas erő ez.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6117925153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu