Nap-Plútó szembenállás – 2022. július 20.
2022. július 19. írta: Csillagtenger

Nap-Plútó szembenállás – 2022. július 20.

Megérkeztünk ide is, a Nap-Plútó szembenálláshoz, ami már napok óta érezteti hatását. Minden évben van egy ilyen energia, de most a Holddal és Merkúrral kiegészülve sokkal intenzívebb mint korábban. Következő nagyon erős pillanata holnap hajnalban, július 20-án 3:38-kor lesz, innentől már szerintem enyhülni fog a hatása és valószínűleg július 28-ára hozza meg a megértést, megoldást, és új kezdetet, amikor nemcsak Hold-Plútó szembenállás (júl 28. 02:54), hanem Újhold (júl 28. 19:55) is lesz. Ez így ezáltal egy Teliholdtól Újholdig tartó ciklus, amiben mind a három személyiségbolygónk (Nap-Hold-Merkúr) szembenállt Plútóval.

Ezért éreztük, érezzük ennyire erősnek. A Plútós szembenállások eleve nagyon erős energiák, de így összességében hatalmas, fizikai léted egészét átíró erő. Mindenkire hat, de nem hat mindenkire egyformán, ez pont a lényege, és ereje, hogy ott és annál hozza meg azt a változást, akinek és ahol szüksége van rá. Ilyenkor ugyanis gyökeresen változik meg az, aminek meg kell változnia, de csak akkor fáj, ha az energia által indul meg ez a változás, nem pedig azért mert te indítottad.

De ez jó, mert érted van. Kimozdít ugyanis abból a fénytelen dologból, amiből már neked kellett volna lépned. Ezért érezheted úgy, hogy fáj, mert lehet elvesz valamit és ezzel bizonytalanságot hoz, de pont ez az ami érted van. Mert meghozza azt a változást, amit már neked kellett volna, vagyis megmozdít, előrevisz, újat hoz be a már nem működő helyett. És a nem működőt ne úgy értsd, hogy amit megváltoztat az úgy nem tudna tovább menni, de abban úgy már nincs meg az az erő, energia, ami fejlesztene is. A változás tehát azért van, hogy új impulzust hozzon be, ami egy új, már magasabb szintű rendszert épít, alakít ki. És mindezt teérted, hogy utána jobb legyen neked, akkor is ha ez esetleg nem azonnali hatású és a történés pillanatában úgy érzed ez nem így van.

Azt érdemes átgondolni, hogy mi történt veled, milyen hullámvasútra ültél fel július 13-án, pont egy hete és milyen utat tettél meg azóta, mennyi volt benne a fel és lemenet. És hogyan élted meg. Még nem vagyunk kint az energiából, de már érkezünk a végéhez, azért már lehet tudni, hogy mifelé indított, merre lépj.

Vagyis a lényeg, hogy figyeld meg hol jött a bomba, hol jött az a fajta változás, amitől bizonytalanná váltál, amire azt hitted bedől a világ. Mert ott van életednek az a pontja, ahol szükséges volt a külsős beavatkozás. Tehát azt javaslom, hogy ne csatázz, inkább állj meg, és gondold át hogy miért kellett ez a változás. Az megnyugvást hoz, és segít a dolgok átgondolásában és a megfelelő lépés megtételében.

Akiknél nem hozott ilyen jellegű változást, számukra is javaslom, hogy gondolják át az előző egy hét eseményeit, és figyeljék meg, hogy milyen új kapukat nyitott meg ez az energiafolyam, hogy ki tudják használni az érkező lehetőségeket.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5817886595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu