Őserők ébredése – Nap-Merkúr együttállás Plútóval szemben – 2022. július 16-20.
2022. július 16. írta: Csillagtenger

Őserők ébredése – Nap-Merkúr együttállás Plútóval szemben – 2022. július 16-20.

Következő nagy lépéséhez érkezik a Teliholddal már elindult hatalmas kozmikus energia, hiszen ma, július 16-án Nap-Merkúr együttállás kiteljesedik az Ikrek Pollux oldalán, miközben még jobbban erősödik a Plútóval való szembenállás. A csúcsa ennek az energiának július 18-július 20. között van, mikor először Merkúrral, majd Nappal kerül egzakt szembenállásba a Plútó.

Plútóval szembenálló Nap vagy Merkúr külön-külön is nagyon nagy erő, de mikor Nap és Merkúr egyszerre  kerülnek szembe Plútóval, az mindent visz. Az én (Nap) és ahogy magamról gondolkodom (Merkúr) energiája a kozmikus átminősítő, mindent átíró erővel szemben (Plútó). Ráadásul a Nap-Merkúr együttállás önmagában beavatás, vagyis belső erőre ébredés. Szembenálláskor lehetőség van mindent átírni, Plútó eleve a végletek energiája, ezáltal ebben most tényleg a földi én teljes átírásának lehetősége rejlik.

Képzeld el ezt mint egy hatalmas íj, ahol a Plútó az idegen ül, a Nap-Merkúr együttállás a nyílvessző hegye. Eleve minél erősebb az ideg, mondjuk így minél tudatosabb vagy, annál távolabb repül a nyilvessző, amihez most hozzájön Plútó kozmikus ereje. Vagyis hatalmas távolságba tudod most kilőni a nyilvessződet, magadat, tulajdonképpen a végtelenbe, főleg hogy Plútó eleve a Nyilas íjat ellövő kezénél van, a Nap-Merkúr a Pollux csillagnál, aki a halhatatlan, tehát itt most egy pillanat törtrésze alatt lehetőséged van arra, hogy abbahagyd az önsajnálkozást, a szegény én gondolkodást, a szenvedést, az áldozatszerepet, a másik hibáztatását, és kézbevedd saját életed irányítását a benned lévő erők működtetésével. De ezért tenni kell.

Az energia már a Teliholddal elindult, érdemes átgondolni ennek a hétnek a történéseit, hogy mi volt amire befeszültél, ami felborzolta a kedélyeket, amitől ideges lettél, mert ezek azok a helyzetek, benned lévő feszültségek, akár az éppen aktuális gazdasági helyzetek (ami egyébként abszolút nem véletlen hogy most történik, ez is értünk van, mert tanítás van benne, valamiből próbál kilendíteni), vagy a saját közvetlen környezetedben, életedben lévő szituációk, apróságok. Azt gondold át hogyan reagáltál, volt-e feszültség, akármilyen formában, testi tünet, ingerültség, ezek azok a dolgok amikkel még dolgod van. Illetve hogy ezeket hogyan oldottad meg, indulattal, feszültséggel mentél neki, vagy belső erőből, tehát külső vagy belső energiákat mozdítasz meg. Most jöhetsz rá, hogy csak a belsőből indított cselekedetek indítanak el a magasabb szintű úton, ahol már majd a próbatételek is mások. Ezeket tudod most átírni, mert a Telihold még a Castorral volt szemben, a Merkúr-Nap együttállás már a Pollux oldalon teljesedik ki, tehát meghalt a halandó, és születik az új, emelődik egy magasabb szintre.

Valóban javaslom, hogy gondold át, mert ez a szembenállás kétirányú energia, a Nap-Merkúr együttállás, vagyis a hétköznapokban lévő folyamatok, események, beszélgetések inspirálják Plútót, aki mindazt amiben már nincs fény át tudja írni és elindítani azt a nyílvesszőt már a Polluxi, új energia felé. Vagy a sötétet, a félelmet tovább erősíteni.

Ez a szembenállás továbbá arra is megnyitja a tudatot, hogy másképp lásd a külvilági vagy közvetlen környezeti hatásokat amik érnek és tudj rajta változtani, vagyis rájöjj, hogy akármi is van, minden érted dolgozik és csak azt veszi el amire már nincs szükséged. Ezzel a Pollux-szal ezt próbálja mutatni az Univerzum.

Most jöhetsz rá arra is, hogy a sötét oldal (az ego) nem csinál mást, mint bedob egy magot, majd vár, hogy mi az ahol a félelem van, az ember rágerjed, belepörgeti magát, és akkor történik az, hogy ’hú, ezt akartátok, megkapjátok’. És már itt is van és ott a visszaigazolás, hogy na ugye igazam volt. Na, most ezzel az energiával ezt tudod átfordítani, vagyis most jön el annak a pillanata, hogy végre megértsd, hogy amit kimondasz, amit gondolsz, az valóban megvalósul. Túl sok most a félelemkeltés, igazából ez megy a köztudatban és ennek az energiája kap erőt, erősödik, ami úgy tud változni, ha szép dolgokról, a fényről, az életről beszélsz. Mert akkor az fog történni. A világon maradni fog a sötét és a félelem, mert vannak akik még így működnek, de egyre nagyobb lehet a világosság, ha azok akik már felébredtek, akik már tudják, hogy lehet másképp is, elkezdik másképp csinálni. Könnyű belecsúszni a hétköznapi beszélgetésekben a negatív gondolatokba, de rajtad múlik, hogy figyelsz és rajtakapod magad, majd változtatsz, és nem a problémákról, világválságról, rémségekről beszélsz, hanem a gyerekeidről, a sikereidről, élményeidről. Rögtön más lesz az energiaszint, azonnal kivilágosodnak azok a fekete energiafelhők körülötted és máris más lesz minden. A viharban mindig ott van a napsütés és máris a hurrikán szemében találod magad. A vihar körülötted tombolhat, de téged ki tud kerülni. Ez viszont csak akkor van, ha te magad így indítod.

Ezt hozza ez a Plútós szembenállás, segíti ezt az áttörést.

Még egy záró gondolat, nem azért nem mondom ki, hogy milyen összeesküvés elméletek lehetnek és milyen kemény idők jöhetnek, mert nem érzékelem, vagy mert naív vagyok, hanem tudatososságból, érted, mert ha leírom, annak is erőt és energiát adok, ezt fogod elolvasni, ez megy be a tudatodba, ezen kezdesz el gondolkodni, ezt adod tovább, tehát pont, hogy ezt az energiát támogatjuk. Ennek én a magasabbik oldalát szeretném megfogni, a Polluxit.

Vagyis arra inspriállak, hogy lásd meg az életedben a szépet és azt ragadd meg. Ha körbevesz a rémség, nézz vele szembe, lásd meg benne a lehetőségeket és tudatosan változtass. Nem azzal, hogy táplálod, hanem hogy megoldod, átírod saját gondolkodásodat, cselekedeteidet. És meglátod, hogy minden mennyivel más lesz.

És tudd, hogy mindig a fény győz, hiszen a Nap is minden nap felkel.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3517884313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu