Az új dimenzió indulása – Újhold Jupiterrel kvadrátban – 2022. június 29. 4:52
2022. június 28. írta: Csillagtenger

Az új dimenzió indulása – Újhold Jupiterrel kvadrátban – 2022. június 29. 4:52

2022. június 29-én hajnalban, a Napkelte pillanatában (4:52) születik meg az Újhold Jupiterrel egzakt kvadrátban, aki éppen az ég tetején, a zeniten lesz akkor, vagyis Zeusz, az Istenek és emberek ura az isteni tűzzel pecsételi meg az új ember megszületését. Érzed mekkora hatalmas dolog ez? Hiszen anno pont Zeusz büntette meg Prometheuszt, hogy ellopta és odaadta az isteni tüzet az embernek. Most pedig Zeusz rakja fel a fejünkre mint egy koronát (a zenit a koronacsakraként is érhető). Érzed mekkora szintlépés ez?
 
Ezzel elindul az az új dimenzió amiről egy ideje beszélünk már. Az emberi létezés egy teljesen más síkra lép. Ez egy akkora hatalmas nagy dolog, szavakkal igazán ki sem fejezhető, és ez megadatik nekünk, a ma emberének. Mekkora nagy dolog ez. Új útra indulni az isteni tűzzel vezetve. Nyilván akkor, ha végigjártad az utat eddig, megtetted amit meg kellett. Mert az Újhold megszületik, de kérdés ki tudja elindítani ezt a fajta energiát. A lehetőség mindenkié, de az egyén döntése meglépi-e.
 
Hatalmas indító erő ez a mostani Újhold. Már maga az Újhold születés, aki az Ikrek csillagkép Castor lábánál születik, ami az égi vándor földi útra lépésének energiája vagyis annak szimbóluma, hogy az isteni (Egy) megérkezik, testet ölt és elindul földi útján (polaritás=2), amit most a koronacsakránál álló Jupiter indít a Halak csillagaiból ami maga a Megváltó fényjele. Szerintem ebben benne van az a bizonyos április 12-i Jupiter-Neptunusz együttállásban rejlő hatalmas tudás, ami most jön a felszínre. Vagyis most tudatosodik az, hogy a fény benned van, nem csak bolyongsz a ’sötétben’, körforogsz a polaritásban, hanem tudatosan élsz, te irányítasz, te döntöd el mit és mikor és hogyan akarsz megélni, vagyis ezzel az Újholddal megvilágosodik isteni létünk és ki tudunk lépni az ördögi körforgásból.
 
Egy Nap-Jupiter kapcsolódásban eleve ott a fény (Nap) és a fény bölcsessége (Jupiter), akikhez Hold, a lélek is kapcsolódik, és ott van benne a születés és a koronacsakra. Ez itt most a test-lélek-szellem szintjén hozza az elindulást, de ez most nem is merkúri, hanem jupiteri szellemiség. Érzed, hogy benne van a megvilágosodás? Hogy az új én már a fény tudásával indul, az isteni tűzzel, vagyis a felső énje vezérletével, aki mindent tud, mindent lát és fentről vezet, ahonnan rálát, tehát az út amin most elindulunk már egyrészt a fénnyel vezetett, másrészt az isteni bölcsesség van benne, és akit a fény vezet, ő már nem téved el?
 
Mindehhez vegyük Merkúr-Neptunusz éledő kvadrátját, amiben szintén ott van az Egy felé lépés mind a fizikai és isteni síkon, és még nem is említettük a Mars-Plútó kvadrátot, ami szintén most erősödik, és abban is hatalmas indító és kiemelő erő van, és ott van még Vénusz aktuális égi helyzete is ami szintén az isteni tudás gyakorlati működtetéséről szól.
 
Itt most valóban szellemi szintlépés indul ezzel az Újholddal, aki érti miről szól az élet, mi ’értődött’ meg a lélek mélyén azzal az abszolút csodálatos és nagyon erős Jupiter-Neptunusz együttállással, ő most már tényleg a fény útján halad. Innentől a gondolkodás, a teremtés is más lesz. És ennek a kulcsa, a titka, hogy ezt nem a láthatóban fogod észrevenni. Ez abszolút táltos energia, akár mondhatnám a Szent Korona energiája, ez úgy láttatja magát, hogy nem látod, de mégis ott van, és a fény, a szeretet árad belőle, ami láthatatlan, de mégis látható. Ez az ereje. Akkor látod meg, ha te is éled. Innentől nagyon észrevehető lesz ki lépte meg, azáltal ahogy kommunikál, cselekszik, mit és hogyan mond. Valami szavakon túli indul most a héten.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8817869369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu