Szaturnusz fordulása
2022. június 08. írta: Csillagtenger

Szaturnusz fordulása

A földi testbe érkezett léleknek a célja a hazajutás vissza a mennyei síkokba miután megtanulta amiért lejött ide a fizikai világba.
 
A földi lét egy poláris világ, két véglete van, a lélek az Egyből jön, csak az Egyet, a szeretetenergiát ismeri és a földi útja megfejlődni, hogy eljusson a polaritásban is oda, hogy megélje ugyanazt a szeretetenergiát, ami eredendően képessége. Ezzel a lélek olyan tudást, tapasztalást vesz magához, amiből tovább tud majd építkezni, haladni a lélek fejlődése útján. A földi lét léte a lélek fejlődésének elegendhetetlen feltétele.
 
Azonban ebben a sűrű energiában eljutni és tudni megélni az Egység állapotát, a teljességet, egy hosszú út. Ebben tudunk nagyot lépni amikor Szaturnusz belép majd a halak birodalmába 2023. márciusában. Ez tudatosan megélve egy olyan időszaka lehet életünknek amit az elme fel sem tud fogni, a legcsodálatosabb megtapasztalásoknak a lehetősége, mert a mester, a gyakorlatbaültetés energiája a mélylélek energiájában ’úszik’. De lehet ez egy teljesen kilátástalan utazás is, mert a halaknak is megvan az a bizonyos poláris oldala, a teljes kétségbeesés.
 
Azért, hogy ez számodra mégis a legmagasabb szinten valósuljon meg, ami egyénenként különböző lesz, mert mindannyian máshol járunk földi utunkon, a felkészülés most kezdődött azáltal, hogy Szaturnusz retrográdba fordult (jún 5). Mostantól várható, hogy megjönnek azok az élethelyzetek ahol még nem voltunk képesek túllépni saját magunk sérelmein, fájdalmain, amit még eddig nem tudtunk megoldani. Ezért ez egy feldatatokkal teli, de igen fontos fél éve lesz most életünknek (okt 23-ig), meglátni és felismerni ezeket, hogy el tudjuk kezdeni átgondolni és másképp megoldani, mert ez mind szükséges ahhoz, hogy megtörténjen majd az a szintlépés. Jupiter mutatja már az új világot, Szaturnusz pedig azon kezdett el most dolgozni, hogy min kell továbblépni ahhoz, hogy az az új világ már valóban egy más minőségben induljon el, tehát az ő közös munkájuk nagy segítség számunkra, érdemes odafigyelni a helyzetekre amiket hoznak és nem csak átsiklani a nyáron. Magadért teszed, hogy odafigyelsz tudatosan arra, hogy mi miért történik, miért olyan helyzetekbe kerülsz, mik ismétlődnek, milyen új lehetőségek villannak fel. Minden téged segít, minden érted van, de egyedül te tudod ezeket felismerni és megoldani.
Mindenképpen lesz egy lezárás, de hogy ez csak ez egy lezárás lesz vagy lesz-e benne szintlépés, az rajtad múlik. Ráadásul innentől ez egyéni út, nem is tud más lenni, a halakság eleve erről szól, a halak egy út vége, egy szakasz vége és az út végén már csak egyedül tudunk végigmenni. Gondolj bele, egyedül érkezünk, egyedül távozunk a köztes időszak amit a közösséggel élünk, mert ezért jövünk, fejlődni, tanulni, és ebben a közösség nagy segítség a kapcsolódásaival, visszacsatolásaival, a közös élmények megélése által de az utat mindenki egyedül járja és mindenki önmagáért felelős, a boldogságáért, az útjáért, a sikerekért és a kudarcokért is. Aki már ezt felismeri hatalmasat tud előre lépni azon az úton ami hazavezet.
 
Beleléptünk tehát az időkapuba, ami haza is juttathat. Mindenképpen változik valami, de csakis rajtad múlik milyen kimenettel.
 
Én azt javaslom kezdd el figyelni milyen élethelyeztekbe kerülsz bele, mert olyanokat fogsz visszakapni amiben megoldandód van vagyis amit még nem szeretettel működtetsz. Ezek a feladatok még a könnyebb fajta, érdemes megragadni őket. Ez abszolút egyéni, mindenkinek a saját útjával kapcsolatos, azokkal a helyzetekkel amit még nem a szeretet erejével oldasz meg. Mert emlékezz, csakis a szeretet erejével tudsz továbblépni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7817851185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu