Jupiter-Mars együttállás – 2022. május 29.
2022. május 29. írta: Csillagtenger

Jupiter-Mars együttállás – 2022. május 29.

Ez az együttállás annyira nagyon sokmindenről szól, igazából leírni lehetetlenség, ezért csak kulcsszavakat, kulcsmondatokat írok.
 
A tudatára ébredt én.
 
Én irányítok.
 
Már nem tud manipulálni a külvilág, mert különbséget tudok tenni a valósnak láttatott és a valóban valós dolgok között.
 
A sötét oldalam (ego) ugyanúgy részem mint a fény oldalam (isteni) akit nem kizárni kell, hanem megtanulni együttműködni vele.
 
Mindenben és mindenkiben benne van az eredendő jó és szép, akkor is ha hibázik.
 
Szenvedésben is tudni jónak maradni, az a valódi jóság.
 
A tudatosodás, megvilágosodás, igazság, őszinteség pillanata.
 
Innentől minden felszínre kerül, már saját magam elől sem tudom elrejteni és már tudom, hogy nem is érdemes.
 
Saját magamért vagyok egyedül felelős, magamért tenni juttat haza, akkor is ha ’könnyebb’ másért jót tenni, másért imádkozni, mást próbálni megmenteni, mert egyrészt nem is tudom, másrészt lehet nem is teszek neki jót a legjobb szándékom ellenére sem, mert ő nem is azt akarja, én meg ráadásul ezzel pont magamtól veszem el a lehetőséget, amit más meg úgysem tesz meg helyettem.
 
Saját magam megismerése a bölcsesség (isteni tudatosság) kezdete.
Mindent eredendően tudok, de tapasztalni vagyok itt, és minden úgy alakul ahogy én indítom.
 
És még folytathatnám…. de talán a lényeg így is megvan.
 
Ez az együttállás valóban egy nagyon fontos és erős energia. És most jött el a pillanata, hogy felszínre kerül minden, amit az idei év eddig eltelt időszakaiban megéltél, amíg a bolygók elhaladtak Neptunusz mellett a halak birodalmában, amiből talán a Jupiter-Neptunusz együttállásban rejlő összes isteni tudás tudatosodása a legerősebb, ami önmagában is a jelen időszámításunknak egyik legerősebb üzenete. De mostatnól már érteni is fogod mindazt amit átéltél, éreztél, mert mostantól jönnek a konkrétumok, amik által mindazokat amit bent megéltél a fényben is megláthatod. Így kapsz lehetőséget arra, hogy meglásd hol van még dolgod magaddal, hol nem vagy őszinte, mire érdemes odafigyelni, hol tud még az ego játszani veled, hol indulsz el másnak segíteni ahelyett, hogy magaddal foglalkoznál, magadat ismernéd meg. Érdemes visszagondolni az idei év eddig eltelt időszakaira, akár elővenni és újra olvasni a Neptunusz naplóba leírtakat, ha ’felülről, kívülről’ olvasod őket, és gondolod át újra, meghallhatod, megláthatod benne hol csapod még be magad, hol nem vagy őszinte, hol menekülsz a saját utadra lépés elől. 2022. október végéig van rá nagy lehetőséged, hogy ezeket tudatosan megold, de ha még nem ismertél fel valamint 2022. október-december között újra kapsz rá fényt belülről míg Jupiter újra a halakban jár, hogy 2022. december 20-án a téli napforduló pillanatában a Nap kvadrátjával támogatva már tényleg és tudatos az új én vezérelte én induljon útra, akit már valóban a fény (felettes én) irányít.
 
És akit a felettes énje irányít, na, ő mondhatja el igazán, hogy megvan a hite, és ő már egy igazán szabad ember, aki innentől nem befolyásolható és meg tudja élni ezt a földi létet annak számtalan csodájával. Mert ez a földbolygó egy csodabirodalom, tele-tele minden ’földi jóval’. Előbb-utóbb mindenki meglátja majd, mert ide haladunk, de idén csodás lehetőséged van arra, hogy lépj egy nagyot efelé.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1317843423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu