Vénusz-Plútó kvadrát – 2022. május 27.
2022. május 27. írta: Csillagtenger

Vénusz-Plútó kvadrát – 2022. május 27.

Ma (máj 27) teljesedik ki a Vénusz-Plútó kvadrát, amibe beleáll a Hold. Ez önmagában egy nagyon erős energia, a termékenység bolygója a kozmikus erővel egy teremtő kapcsolódásban. És ebbe Hold belehozza még a finom lelkiséget, hogy még jobban érezzük. De nemcsak maga a bolygók kapcsolódása erős, hanem az égi helyet miatt is igen kiemelt ez a pillanat.
 
A ’nagykör’, vagyis a csillagképi Halak utolsó pontján egyesül Vénusz és Hold és ide érkezik a Nyilas csillagkép íjat ellövő kezétől a Plútó kvadrátja. Ezzel a jézusi energetika, a szenvedésből kilépés analógiája, a szintlépés és a fényt útjára indító energiája kapcsolódik össze. Ebben már benne van az, hogy ha a fényt indítod életedben, vagyis szeretetből cselekszel minden pillanatban, akkor is ha bántva érzed magad, azzal lépsz ki a szenvedésből és tudod meghaladni magad, hogy az az új pillanat, ami utána jön, már ezzel a fénnyel feltöltve támogassa utad. És ha hozzávesszük, hogy Vénusz a teremtés istennője Aphrodité, aki mikor megszületett és első lépéseit tette az akkor még puszta és sivár, kietlen földbolygón, lába nyomában élet született. Ő akármit csinál, ott fűszál nő, kacagás van, élmények, érzelmek, boldogság, szerelem. Akármihez nyúl, akárhová megy, betölti, feltölti fényével, teremtő erejével azt a helyet ahol ő van, és az utána olyan marad. Nézz ki az ablakon, mit látsz? A természet, az élet, ami kint vibrál, él, az mind Aphrodité lába nyomában terem.
 
És ő mindenkiben ott van. Ő nemcsak a nő, ahogy a földi polaritásban elképzeljük. Az is, mert van ez vagy az a test, mert így lesz kettő, de Vénusz, vagyis Aphrodité a férfiakban is benne van. Hiszen ő a teremtés, a szerelem ereje amire a férfiak ugyanúgy képesek, csak talán másképp.
 
Vénuszt tekintsd mint életed alapjait megteremtő energiát, egyrészt amiatt hogy ő Aphrodité, másrészt pedig amiatt, ami a Mars és Vénusz útjában is kirajzolódik, ahogy már Mars esetében is említettem, hogy ő az MC uraként értendő (analógiában), akkor nyilván Vénusz az IC. Tehát valóban benne van életed megteremtésének energiája. És ez most a kiszállás pontján (Felfelé Úszó Halak) kapcsolódik a kozmikus erőket megmozgató Plútóval a Nyilas fénynemző csillagaiból.
 
Érted mi van ebben? Sokkal több mint a női szerepek átírása. Nyilván az is, de ebben benne van a szerelemmel, fénnyel teremtés általi kiemelkedés mindenki számára, hogy mostantól a szerelem erejével élj és teremts. Ha tehát érted mi számodra Vénusz, vagyis miről szól számodra az élet, és látod is benne a szépséget, csodákat, élményeket, azzal tudsz most szintet lépni és innentől ezt megélni, ezt teremteni és ezzel átírni életed alapjait, ami a mai kapcsolódásban azonnal ki is emel. Egyszerre új teremtő alapok és azáltali kiemelkedés. Szerintem leginkább ez van ebben a mai Vénusz-Plútó kvadrátban.
 
És ezt azonnal el is tudod kezdeni megélni, mert Vénusz holnap (máj 28) át is lép a bika jelébe, ez saját birodalma, a teremtés helye. Innentől nemcsak hogy egy termékeny időszak indul, mert Vénusz otthon van, Plútó kvadrátjával lép most be ide, ezáltal még erősebb most ez a teremtés, szerelem ereje, mert a fényt hozza bele. Főleg, hogy Mars a kos jegyében sétál, a két teremtő bolygónk uralmi és legerősebb jegyében van, itt élnek, dobbannak, lüktetnek legerősebben. Nagyon erős teremtő és elindító időkben vagyunk, miközben Mars-Jupiter együttállás is van és Plútó támogat hátulról.
 
Tol az univerzum, tolnak az energiák afelé, hogy meglépd, megteremtsd magadnak azt az élhető világot amiben a szeretet mozgat, indít mindent. Mert van ilyen, mutatja magát, csak észre kell venni és persze tudni megélni. De a mai nap talán segít ebben, a két női, érzelem, lelki bolygó együtt dolgozik, hogy ezt elindítsa benned, észrevétesse azt, hogy mennyire szereted magad és mennyire szereted az életed. Ha ezt meglátod, megérzed, már a tiéd, és valóban más dimenzióban indul el a holnap, hiszen Plútó tol bele. Amit meg ő csinál, az megkérdőjelezhetetlen. Ehhez egy dolgot kell csinálnod, észrevenni a szépséget, a szeretet erejét.
Van egyébként ennek a mai napnak a távolabbi jövőt nézve is egy nagyon meghatározó hatása, amihez a Felfelé Úszó Halak fonalának van köze. Ez még távolabb van, bár nem beláthatatlan távolságban, ez az amire azt mondogatom, hogy a vissza nem térő lehetőség a ma élő ember számára. Ez megadatik nekünk, most testben élőknek, ha élni akarunk vele. Ehhez egy dolog kell, hogy az addigi úton meglépd az érkező energiákban lévő magasabb szinteket, ami nem más, mint, hogy elkezded élni az életed. Az írásaim efelé terelnek, ebben adom az iránymutatásokat, de a lépést csak te tudod megtenni. Nem baj ha nem érted miért kell már megint ezt vagy azt csinálni, vagy nem tudod, hogy mi az a nagy dolog és mikor jön, talán jobb így, mert az lehet determinálna. A lényeg, hogy tudd, hogy van valami, egy csodálatos cél, amiért érdemes tenni és hogy meg is tedd magadért amit tudsz, mert egyébként is mi más fontos? Szóval így is nézd ezt a mostani energiát, ekkora hatalmas nagy erő van benne.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9817841629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu