A hétvége energiái – 2022. április 28-május 1.
2022. április 28. írta: Csillagtenger

A hétvége energiái – 2022. április 28-május 1.

Ismét egy izgalmas és mozgalmas hétvége elé nézünk. Április 28-án csütörtökön a Nap együtt áll a Hamal csillaggal, a Kos szemével, és tulajdonképpen az Újhold április 30-án is még ezzel a csillaggal együttállásban születik és mindez tág együttállásban az Uránusszal, akihez Hold már május 1-én, Nap majd május 5-én érkezik, ezáltal ebben az Újholdban Uránusz ereje is benne van. Így még erősebb az úgynevezett új célok, az előretekintés energiája, mert Uránusz maga a kiemelő erő. A Hamal csillag az új út meglátásának ereje, így ezekben a napokban benne van, hogy megláthatod merre előre, és akár az is, hogy elindulsz felé. Az új út, új élet már eleve körvonalazódik a nagybolygók munkája által, de most tehetsz egy lépést afelé az új felé ami felé lépni szeretnél. De ha úgy érzed a lépés maga még nem jött el, az irányt mindenképpen megláthatod.

A Hamal csillagnál álló Újhold-Uránusz együttállásban benne lehet az is, hogy elkezded másképp látni a dolgok valódiságát, a dimenzióit, az utat benne, vagyis úgy igazán magát az életet, amit akkor látsz meg ha valóban nézed, vagyis elkezdesz tovább látni azon a világon amit leszűkítve láttatnak velünk. Ez is megnyílhat ezen a hétvégén. Ez mindenképpen belülről kell jöjjön, máshonnan nem is fog menni, mert az Újhold alá dolgozó Vénusz a halakban van még ekkor, ez inkább belső sugallatból indul, ezért befelé érdemes figyelni, abban van a megfelelő irány, dimenzió, perspektíva.

De a Nap a Hamal csillagnál április 28-án hoz számodra valamit amiben meglátod az új irányt. Figyelj erre ma. Ez valószínűleg egy nem várt pillanatban érkezik. Érdemes nyitottnak lenni rá és ezt is akár felírni.

Merkúr végighalad április 29-30-án a Plejádok csillagbirodalmán, ezáltal nagyon termékeny lesz a hétvége. A Hamal az Újholddal a Kos feje, a Merkúr a Plejádokban a teremtő gondolkodás, nagyon erős lesz tehát a gondolatok ereje, érdemes nagyon odafigyelni a szavakra, belső monológokra, a nem tudatosban futtatott dolgokra, a szavaid minőségére, erejére. Bármit meg tudsz teremteni ezen a hétvégén csupán a gondolataid által, csak kérned kell, de figyelj rá mit kérsz. Most minden teljesül, a valódi vágy belül van, Vénusz még mindig a halakban, ekkor áll együtt a Jupiterrel, aki maga is bőség, még inkább támogatja a teremtést, a megvalósulást. A kis és nagy szerencsecsillag együttállása a Vénusz-Jupiter a halakság mélységeiben a Neptunusszal tágan, de együttállásban, vagyis ez így összességében az abszolút belső vágyaid megvalósulásának lehetősége. Nagyon támogatott most minden teremtés, egy a lényege, hogy belülről jöjjön.

Plútó viszont megfordul a hétvégén, április 29-én az esti órákban, ezáltal már áll az égen, ő most tényleg pihen. Még nem lépett át a vízöntőbe, maradt még a bak jegyében, és a Nyilas csillagaiban, itt tesz még egy kört, ezzel segít nekünk az eddig megtett út tudatotosításában (bak), erősít benne, hogy a fény vezérlete az irányadó (Nyilas). De ő most csendben van, viszont szépen a háttérből támogatja, hogy tényleg megértsd az elmúlt évek tanításait, főleg hogy innentől kozmikus irányba mozog. De ez is ösztön, belső munka, még egy üzenet arra, hogy befelé figyelve hallod és látod meg mi a jó irány neked.

Merkúr április 30-án megérkezik haza, az ikrek jelébe, ezáltal négy bolygónk is uralmi helyzetben lesz, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz, ez így igen kellemes hétköznapokat adhat számunkra, bár Vénusz épp készül átlépni a kosba, ahol ő viszont nehezített pályán mozog majd.

És valóban, Vénusz eléri május 2-án a kos nulla fokát, így elhagyja a mélységeket, és elindul az új körön, ez mondhatjuk, hogy a vénuszi energiák fénybe törése, talán most tudatosodik is ki számodra Vénusz, amit ahogy élsz, most új síkra lép. Mondhatjuk talán azt is, hogy Vénusz a kos nullához érve a teremtőerőink, a nő, az élet szeretetének győzelme. Innentől viszont ő poláris helyzetben lesz, de a mögötte lévő Mars még a halak jegyében van, így ez a kos Vénusz sem lesz olyan nagyon harcias most, valóban megszülethet az az új teremtőerő, amit új életed alapozására használhatsz.

 

Csodálatos teremtő napokat kívánok mindenkinek.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6517818555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu