Egy korszakváltás küszöbén – Előadás 2022. április 21.
2022. április 12. írta: Csillagtenger

Egy korszakváltás küszöbén – Előadás 2022. április 21.

 

Egy előadásra hívlak, ahol elmesélem, hogy milyen időszakban vagyunk, mit hagytunk most magunk mögött, mi felé haladunk, ez mekkora nagy váltás és milyen erővel érkezik. Ez nagyon sok mindent átír, amennyire csodálatos és remek lehetőségek vannak benne, annyira munkás is lesz, még azok számára is szerintem akik tudatosak. Mert a létezés egy olyan minőségéhez érkezünk, ami a ma élő ember számára ebben a formában ismeretlen. Azt hisszük már mindent tudunk, de szerintem ami most jön az sokunk számára meglepetés lesz. Az ebbe való átmenetben vagyunk. Erről szól ez az előadás, hogy felkészítsen arra ami vár.

 

Az előadásról további információ a csillagtenger.hu oldalon az alábbi linken elérhető. Élőben tervezem az előadást Budapesten a Flow Stúdióban, de megnyitom online is. Ha szeretnéd meghallgatni, szeretettel várlak.

 

https://csillagtenger.hu/egy-korszakvaltas-kuszoben/

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9817806403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu