Jupiter-Neptunusz együttállás – 2022. április 12.
2022. április 09. írta: Csillagtenger

Jupiter-Neptunusz együttállás – 2022. április 12.

Jupiter és Neptunusz most kibontakozó együttállása nemcsak a 2022-es évnek, de nem is csak ennek az emberi testetöltésnek, hanem talán mondható hogy az emberi létnek, az emberiségnek az egyik legjelentősebb energiája. Ilyen csak kb 800 évenként van, a jelenlegi időszámításunk kezdete óta ez még csak a harmadik ilyen együttállás.
 
Ezt nem csak az együttállásuk miatt mondom, hanem amiatt ahol ez történik. Ugyanis ők 12 évenként együtt állnak, ez nem olyan nagy dolog, 166 évenként ráadásul saját jegyükben a halakban, ahol most is, bár ez is csak egyszer adatik meg egy emberöltő alatt, de még emiatt sem. Amiatt, hogy ez a halak jegyének abban a mélységeiben, ahol a szellemi vezérlet is a Halak csillagai, az van csak ilyen ritkán. Talán érdekes lenne megvizsgálni a két korábbi időpontban milyen egyéb bolygóállások voltak az égen, milyen energiák hatottak ránk, mi volt akkor a világban, milyen idők, mi zárult és indult máshogy, vagy mi és hogy tudatosodott, ahhoz, hogy megértsük igazán mélységeiben ennek az energiának az üzenetét, mert minden folyamat, de ha csak a mostani összhatásokat együtt értelmezem, ezzel az együttállással a közepén, biztosak lehetünk benne, hogy itt most tudatosságunknak egy új szintjére értünk. Ez talán annak az új időszámításnak a kezdő pontja, amiről már egy ideje beszélek. Ennyire nagyon fontos pillanat ez.
 
És ez az új időszámítás nem más mint az egyén útja. A fény felismeri magát és tudatosan halad tovább.
 
Ez az együttállás önmagában is, de a többi energiával együtt értelmezve számomra abszolút ezt az üzenetet hozza. Ez nem is csak egy jupiteri megvilágosodás (Jupiteri visszatérés jellegű tudatosodási szintlépés), amikor a benned lévő isteni tűz tudatosságának követekező szintjére lépsz, ez az abszolút (Neptunusz) isteni bölcsességed felismerése, hogy a fény te vagy, és nincs aki ebben téged elnyomjon, befolyásoljon, mert ami te tudsz azt csak te tudod, az a te isteni fényed. És ez most valóban megmutatja magát, megérted, hiszen kinyílik az a mély belső világ, a lélek valódi otthona (lélek), ami nem is tud most becsapni mert a Halak csillagai vezérlete által történik, ami a Teremtői energia.
 
Ez már él, ez már itt lüktet, majd április 12-én teljesedik ki, de már most nagyon érezhető.
 
Több szinten megélhető ez az energia, mindenkinek ott hozza meg a megértéseket, tárja fel a bölcsességet, amire éppen szükséged van, ahol jelenleg tartasz a tudatosodási úton. De akármilyen üzenet is tárul fel, mindenképpen nagyon fontos atéren, hogy ez az energia a belépő abba a neptunuszi mélységbe, ami felé haladunk a következő 4 évben. Jupiter segít megérteni a valódi ént, az igazi valódat, hogy ne vigyen majd el ez az energia egy ’neptunuszi ködbe’, mert az is megtörténhet.
 
Ez egy annyira komplex energia, annyira sokminden van benne, ide leírni nagyon hosszú lenne, felmondtam egy hanganyagba a gondolataimat, ha érdekel, akkor ezen a linken megvásárolhatod. https://csillagtenger.hu/termek/jupiter-neptunusz-egyuttallas/
 
Még egy gondolat zárásként, ha vezeted a naplódat, akkor ezt a Jupiter-Neptunusz energiát mindenképpen figyeld. Ez április 12-én lesz abszolút egzakt, de ez már most érezhető, már egy ideje nagyon erős is, és most erősödik igazán, ahogy közelérnek egymáshoz. Együttállásukban nagyon nagy igazságok vannak, olyan mély felismerések, ami a felszínen lévő dolgokhoz hozhatnak megértéseket. De ne feledjük, a halakban vagyunk, még mindig azt mondom, hogy mind az ami jön, akkor is ha úgymond ’megvilágosodsz’, annyit csinálj most csak, hogy leírod ezeket az élményeket, gondolataidat, megéléséseidet, mert még mindig halak, mindig Neptunusz, később fog valószínűleg megértődni, hogy miről is szólt ez, tehát magát az eseményt, érzést, élményt írd le úgy ahogy van. Nagyon fontos még mindig, hogy ne véleményezd, ne ítélkezz, csak írd le, de ezt már mostantól kezdve, mindegy mikor, ami jön azt írd le, naplózd, nem feltétlen csak a 12-én megélt dolgokat, hanem ezek a napok mind-mind erről szólnak. Figyelj, ez a lényeg. Figyelj. Csak annyi, hogy figyelj.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4317801345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu